Openhouse v prvním dokončeném domě Black Roofs ve Vysokém Újezdu už máme za sebou, přinášíme vám proto informace o tom, jak celý den probíhal.

Sobota 25. května byla pro GETBERG i Vysoký Újezd speciálním dnem. Konal se totiž den otevřených dveří v prvním dokončeném domě Black Roofs. A co všechno si mohli návštěvníci Openhouse prohlédnout a zažít?

Už od 10 hodin dopoledne jsme vítali první návštěvníky. Ti se hned po příjezdu seznámili s týmem GETBERGu a pak byl na řadě hlavní bod programu – prohlídka plně vybaveného pasivního domu Black Roofs. Hosté tak mohli prozkoumat všechny místnosti a kouty, vyzkoušeli si funkce chytré domácnosti a s našimi odborníky probrali zvídavé dotazy.

Ačkoliv hlavním cílem návštěvy byla většinou právě prohlídka a možnost popovídat si s našimi kolegy, nezapomněli jsme ani na doprovodný program. O ratolesti našich hostů bylo skvěle postaráno v dětském koutku plném her a zábavy a spokojenost chuťových pohárků měl na starost foodtruck Salt’n’Pepa. Ten totiž během celého dne připravoval celou škálu tradičních burgerů a domácích limonád.

 

Všichni návštěvníci měli také možnost zapojit se do soutěže o týdenní zapůjčení elektromobilu BMW i3 a o poukaz na denní pobyt v luxusním wellness resortu Mandarin Oriental pro dvě osoby. Jedinou podmínkou pro zařazení do soutěže bylo přidat na sociální sítě fotku z akce s hashtagem #getbergopenhouse. Jestli tedy máte chuť, doporučujeme si fotky prohlédnout, sálá z nich skvělá atmosféra. 🙂

Tímto bychom rádi poděkovali všem návštěvníkům, kteří neváhali a vydali se poznat Black Roofs naživo. Doufáme, že jste si den v naší režii užili a ekodomy vám přirostly k srdci tak jako nám. Těšíme se zase někdy příště na viděnou! A pokud jste neměli možnost se k nám v tento den přidat, můžeme se do Vysokého Újezdu vydat kdykoli společně.

Rezervovat prohlídku