Do Kladna se stěhuje čím dál více pražanů, protože si zde mohou dovolit vyšší kvalitu a přitom jsou stále na dosah Prahy. ICON Park je jeden z největších projektů v Kladně a nabízí stejné benefity jako bydlení v Praze.

 

Podél hranic Kladna se nachází lesy a orná půda, což jen těžko dovoluje městu rozvíjet se do šířky. Za to revitalizace již stavbou zasaženého místa dává smysl. Projekt ICON Park je prvním projektem v lokalitě Dubí, Kladno, kde se nachází rozsáhlý brownfield určený k přestavbě a nabídne bydlení, které konkuruje novým pražským čtvrtím. A čím?

 

 

1. Dostupnost centra Prahy

 

 Z Kladna povede trasa rychlovlaku, který bude stavět na letišti a směřovat až do centra Prahy. Cestujícím tak cesta přímo do centra nebo na všechny linky metra zabere maximálně 35 minut, což je rychleji, než je tomu z okrajových částí hlavního města. Strategická poloha části Dubí je navíc ideálním místem pro bydlení v blízkosti letiště a v docházkové vzdálenosti je vlakové nádraží, které bude bude pravděpodobně s přírůstkem obyvatel procházet modernizací. A my bychom takový projekt rozhodně podpořili, právě proto již v projektu ICON Park plánujeme pěší cestu přímo k tomuto nádraží.

 

 

2. V Kladně najdete vzdělání všeho druhu

 

Ani pro vaše děti tu nechybí základ, tedy vzdělávání. V Kladně se nachází přes 100 mateřských a základních škol, více než 40 středních a vyšších odborných škol a také 4 vysoké školy. Pokud chcete již od malička učit své děti cizí jazyky, tak tu najdete i školky, kde se mluví pouze anglicky. Snad každý školák si tu najde svůj oblíbený obor, ve kterém chce pokračovat po základní škole a na vysokou se může dostat na jeden z nejprestižnějších oborů ČVUT.

 

 

3. Kvalitní veřejné prostranství

 

Nová čtvrť s sebou přinese nejen moderní architekturu, ale také okolí ve standardu velkoměsta s rozsáhlou částí zeleně. Součástí projektu ICON Park je vybudování zeleného parku s pěšími cestami, dětského hřiště spolu s venkovní posilovnou, které jsou díky své poloze ideální pro aktivní rodiče, kteří se rádi zapotí a zároveň chtějí mít přehled o svých dětech. V této čtvrti najdete stejný standard veřejného prostranství jako v moderních pražských čtvrtí s tím rozdílem, že tady je více zeleně a méně smogu.

 

 

4. Nakoupíte, vyzvednete děti a ještě dáte si kávu

 

V této čtvrti nebude chybět ani nová komerční zóna, kde najdete vše, co potřebujete. Prodejna se 100 m2 vám kryje záda kdykoliv potřebujete nakoupit suroviny a v útulné kavárně vypnete a dáte si lahodný šálek kávy. Mezitím vyzvednete děti z vedlejší školky, která má i vlastní terasu a zahradu. Zkrátka tady máte vše potřebné hned vedle sebe a nemusíte nikam složitě přejíždět ani docházet. A pokud máte raději nákupy ve velkém, tak v centru Kladna, které je vzdálené pár minut autem nebo autobusem, najdete hypermarkety i velká nákupní centra.

 

 

5. Parkujete u domu i v garáži

 

Infrastruktura je promyšlená pro bezpečnost chodců a zároveň nabízí spoustu parkovacích míst před domem. V garážích jsou parkovací místa naproti sklepním kójím, což je velmi praktické, když jedete například na hory. A výhodou navíc je, že o parkování nebudete mít nouzi, protože projekt ICON Park počítá s dostatkem parkovacích míst i do budoucna.

 

 

6. Promyšlené byty jsou v moderním standardu

 

Dispozice jsou navrženy s ohledem na dostatek úložného prostoru a díky francouzským oknům jsou byty maximálně prosvětlené přirozeným světlem. Prioritou je také možnost trávit čas venku na čerstvém vzduchu, proto má každý byt prostorný balkon nebo rovnou velkou terasu. Například byty 1+kk mají balkon velký minimálně 5,7 m2 a největší terasa u bytů 3+kk má až 47,9 m2, a to už bohatě stačí na bylinkovou zahrádku a posezení pro nedělní obědy s rodinou.

 

Dubí se rozvíjí v novodobou čtvrť

Když vstoupí prověřený developer do lokality s cílem postavit velký projekt a ovlivnit tak poměrnou část území, přiláká tak lokalita nejen nové obyvatele, ale také nové příležitosti. V Dubí se připravuje více projektů od mnoha developerů a díky tomu zde vznikne celá oblast s novou moderní architekturou a občanským vybavením. Každý rezidenční projekt s sebou přináší mnoho výhod a nových příležitostí jako jsou nové obchody, školy, restaurace, podnikatelské záměry a další obyvatele. A teď si představte, že v Dubí bude takových příležitostí stále přibývat a během několika let se z bývalé průmyslové zóny stane jedno z nejatraktivnějších míst k životu.

Rozvoj této oblasti konkuruje pražským čtvrtím jako je například Karlín nebo probíhající rozvoj Palmovky. Rozhodně stojí za to, být u jeho počátku, protože GETBERG má v plánu z této lokality vytvořit jedno z nejžádanějších míst k bydlení.

 

Zajímá Vás o projektu ICON Park více informací?

Dejte nám o tom vědět pomocí krátkého formuláře a my se Vám obratem ozveme.

Vyplnit formulář