Projekt je navržen na míru pro rodiny s dětmi, leží v přírodním parku a je obklopen lesem, se kterým je projekt maximálně propojen. Přečtěte si podrobněji, jak jsme zvýšili bezpečnost v ulicích, snížili dopravu na minimum a propojili celý projekt s okolní přírodou.

 

Žijte tam, kde ostatní tráví dovolenou

Realitní skupina GETBERG se v minulém roce rozhodla převzít do svých rukou nedokončený projekt v Dolním Posázaví jen 20 minut od Chodova. Projekt leží v přírodním parku, který je známý svou nádhernou přírodou, přírodními rezervacemi a rozpíná se tam rozsáhlý Hornopožárský les, který navíc obklopuje celý projekt. Nespočet známých výletních míst, ale i neobjevených zákoutí najdete právě tady.

Co je ve městě rarita, tady najdete běžně

Lokalita Babice Dařbož není jedinečná pouze nádhernou krajinou v okolí, ale také ojedinělým sportovním vyžitím na čerstvém vzduchu a lokální produkcí místních farem a podnikatelů. V místních cukrárnách ochutnáte domácí dorty, v pekárnách najdete to nejvoňavější pečivo a samozřejmě nechybí ani lokální řeznictví. Kousek od projektu narazíte také na známou Rybárnu, kde nakoupíte čerstvé ryby i ze Středomoří. Všechny větší obchody jsou dostupné autem i autobusem do 10 minut, který staví hned u projektu.

Dobrodružství čeká za každým rohem

V lokalitě je nespočet možností na turistiku nebo cyklistiku, včetně známé cyklostezky Greenways. Na inlinech si můžete zajezdit u blízké zříceniny, na kterou vede krásná cesta lesem a je z ní nádherný výhled na řeku a celé okolí. Stezka je asi 6 km dlouhá a vede podél řeky Sázavy, která je také oblíbenou řekou pro vodáky a tak si můžete v létě půjčit kánoi a užít si víkend na řece. Pro milovníky golfu je v okolí hned několik známých golfových hřišť. Lesní cestou se přímo z projektu dostanete ke stáji s koňmi včetně sáhodlouhých plání s výběhem. Jen 3 minuty pěšky od projektu se nachází velké moderní sportovní centrum s velkou tělocvičnou a sálem pro pravidelné skupinové lekce, kde je i kavárna s venkovní zahrádkou.

Do návrhu se zapojili experti

Přirozené zapadnutí projektu do krajiny s co nejmenším dopadem na okolní přírodu se stalo prioritou výstavby. Kvůli tomu se na projektu podíleli i krajináři a hydrologové, kteří pomohli projekt co nejvíce propojit s okolní přírodou, ale také do projektu vložili prvky, které dají místní vegetaci lepší podmínky. Do parku například navrhli suché poldry, které pomůžou vsakování dešťové vody přímo do krajiny nebo také zajistili minimální přesouvání půdy kvůli výstavbě.

Maximální bezpečí pro pohyb dětí

Architekti se při návrhu soustředili na maximální bezpečnost v ulicích. Na začátku každé ulice je zvýšená dlažba, která jedoucí auta zpomaluje a poskytuje tak zvýšenou bezpečnost nejen chodcům, ale hlavně dětem. Všechny ulice jsou navrženy jako neprůjezdné, čímž se minimalizuje doprava v ulicích a navíc se auta pohodlně otočí pomocí kruhového objezdu na konci ulice.

Mějte les za dveřmi

Aby měli rezidenti co nejpohodlnější přístup do okolního přírodního parku, speciálně jsme navrhli pěší cesty mezi domy, které jim poskytují bezpečný pohyb nejen skrz celý projekt, ale také naprosto bezpečnou dostupnost do parku nebo okolních lesů a přírody. Myšlenkou je poskytnout dětem volnější pohyb mimo svůj domov a bezpečně je dostat na hřiště, do lesa nebo do parku.

Najděte přátele mezi sousedy

Když se máte v sousedství kde potkávat, vzniká komunita. V projektu je proto hned několik společných míst, kde můžete všechny poznat osobně a vytvářet vztahy se sousedy. V parku budou vybudovány dětské cyklostezky a hřiště, které podpoří kamarádství mezi dětmi. Náměstí slouží ke společným akcím, farmářským trhům i jako centrální bod pro setkávání všech sousedů. Na náměstí developer také plánuje vybudovat prostor pro kavárnu, obchod i školku, což poskytne obyvatelům navíc vše potřebné přímo v projektu.

Podívejte se na rozhovor s těmi, kdo stojí za tímto jedinečným projektem.

Rádi byste bydleli ve Forest Views?

První etapa prodeje je zahájena a najdete v ní unikátní dispozici 3+kk se zahradou a také 4+kk se zahradou. Jděte na forestviews.cz a vyplňte formulář nebo zavolejte na  +420 220 873 614 a my se Vám budete osobně věnovat.

 

Chcete získávat informace o nových projektech jako první? Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce nebo nás rovnou kontaktujte a my se vám budeme věnovat osobně.

Chci vědět o všem jako první