Ve Strančicích za okny sice mrzne a někdy se musíme přizpůsobit počasí, ale na stavbě se pořád něco děje a tento rok se blížíme ke zdárnému konci. Přečtěte si podrobnější report o tom, jak stavba East Gardens pokračuje. 

 

První stavební etapa

Kompletně jsme dokončili vnitřní omítky a hrubé podlahy a momentálně už pro Vás připravujeme slíbené domácí lázně. Nádherné velkoformátové obklady a dlažbu ve třech odstínech už instalujeme do koupelen, kde si dáte pořádný relax třeba hned první den po nastěhování.

A jak bude Váš dům vypadat z venku? Na tom už také intenzivně pracujeme. Dokončujeme střechy a fasády u každého domu z této etapy.

Zanedlouho domy připojíme k inženýrským sítím a napojíme je na silnici. Připravujeme mašiny na úpravu terénu jak před domem, tak v zahradách za domem a uvnitř už plánujeme položit podlahu a nainstalovat vnitřní dveře.

Dostavbu první etapy plánujeme v prvním kvartálu tohoto roku (termín dokončení není termínem nastěhování).

 

Druhá stavební etapa

V této etapě jsme už u některých domů dokončili hrubou stavbu a teď už vyplňujeme prázdné díry francouzskými okny, která vám poskytnou uvnitř spoustu přirozeného světla.

Dostavbu druhé etapy plánujeme ve čtvrtém kvartálu tohoto roku (termín dokončení není termínem nastěhování).

Vždy Vám dáme včas vědět

Nemusíte mít obavy, že prošvihnete termíny uvedené ve smlouvě. Po dalším splněném kroku, Vás náš tým vždy neprodleně kontaktuje s novými informacemi a dá Vám včas vědět další instrukce. Pokud máte nějaké další dotazy, neváhejte kontaktovat mariya.kulyk@getberg.cz.

 

Zajímají Vás další naše projekty?

Tento rok již pracujeme na dvou dalších projektech. Forest Views je projekt s řadovými domy obklopený přírodní rezervací. Je to ideální bydlení pro rodiny s dětmi jen 20 minut od Chodova. Prozkoumejte projekt na forestviews.cz.

 

Další projekt ICON Park je bytový komplex jen 10 minut na západ od Prahy. Byty jsou o dispozicích 1+kk až 3+kk s balkonem nebo terasou v moderní čtvrti s občanskou vybaveností. Prozkoumejte projekt na iconpark.cz.

 

Chcete vědět o podobných projektech jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce.

Chci vědět o všem jako první