Záleží nám na životě budoucích rezidentů všech našich projektů a právě v oblíbené lokalitě Strančice u Prahy dokončujeme rezidenční projekt East Gardens, v rámci kterého jsme se rozhodli podpořit obec v širším měřítku.

 

Spolupráce s obcí je klíčem k úspěchu

Když vybíráme lokalitu pro naše projekty, snažíme se vytvořit soulad s naší vizí a představou obce. S obcí musíme kráčet stejným směrem k vytyčenému cíli a vytvářet podněty k rozvoji. Především se nejdříve zaměřujeme na potřeby a nedostatky lokality, které bychom byli schopni vylepšit a zajistit novým rezidentům našich projektů to nejlepší místo k bydlení. Pokud máme příležitost podpořit obec, rozhodně neváháme. A právě tomu se tak stalo ve Strančicích.

Projekt, který stmeluje lidi

Pro vznik opravdu kvalitního rezidenčního projektu, kde se lidem bude žít dobře i za několik desítek let je potřeba spolupráce více stran. Především představy obce jsou jednou z nejdůležitějších složek pro návrh urbanismu. S obcí Strančice jsme se již od počátku shodovali s myšlenkou, vytvořit projekt, který bude spojovat sousedy a pomůže jim vytvářet přátelské vztahy. Proto jsme do projektu zahrnuli i společný prostor v podobě parku s dětským hřištěm, který leží uvnitř projektu a rezidenti se k němu dostanou rovnou ze své zahrady.

Podporujeme obce

V každé obci přemýšlíme nad její budoucností a čím bychom ji mohli přispět. “Právě ve Strančicích nám bylo sděleno, že je zde nedostatek učitelů. Rozhodli jsme se jednat a pomoc situaci zlepšit, a proto jsme věnovali celý bytový dům obci, která ho využije jako benefit při hledání nových učitelů či jiných zaměstnanců ve veřejném sektoru.” říká Kamil Dunaj, který s obcemi jedná již na počátku spolupráce.

Slavnostní předání bytů

Setkali jsme se s nynějším starostou obce Strančice Oldřichem Trejbalem a slavnostně jsme mu předali klíče od celkem tří bytů. Proběhlo i symbolické přestřihávání pásky a tradiční přípitek s pracovníky městského úřadu, kteří si pak udělali prohlídku celého interiéru. “Byty budeme používat pro dobro obce a občanů. Máme vizi poskytnout byty jako bonus pro lékaře nebo učitele, kterých máme momentálně ve Strančicích nedostatek.” říká v rozhovoru starosta obce Oldřich Trejbal.

Video

Podívejte se na průběh předávání klíčů a rozhovor se starostou Oldřichem Trejbalem.

Líbí se Vám East Gardens?

Podobný projekt máme nyní ve výstavbě a to s výhledem do přírodního parku Hornopožárský les. Projekt leží jen 20 minut od Chodova v údolí Dolního Posázaví a urbanisticky je navržen pro ideální život rodin s dětmi. 

Jděte na forestviews.cz a vyplňte formulář nebo zavolejte na  +420 220 873 614 a my se Vám budete osobně věnovat.

 

Chcete získávat informace o nových projektech jako první? Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce nebo nás rovnou kontaktujte a my se vám budeme věnovat osobně.

Chci vědět o všem jako první