Tyto hotové novostavby se zahradou leží 20 minut od Zličína u královského města Slaný a mají v sobě zabudované ty nejnovější technologie. Jaký pocit vyvolává první návštěva těchto domů a co Vás tady čeká po nastěhování?

 

Váš příjezd do Tuřan u Slaného

Po příjezdu do Tuřan u Slaného na Vás nejdříve dýchne klidná sluneční atmosféra a pak se budete chvíli kochat dalekým výhledem na nejznámější hory Česka a možná se i zdržíte hádáním, kterou z nich znáte jménem.

 

Zaparkujete snadno

Parkování už nikdy zdlouhavě hledat nebudete. U domu je totiž předzahrádka s velkým prostorem pro parkování, kde se hravě vejde 6 aut, tedy na každou jednotku v trojdomě jsou dvě stání. Navíc máte hned u dveří nabíjecí stanici pro případ, že byste vlastnili nebo si plánovali pořídit elektroauto. A to všechno je oplocené a při příjezdu si otevřete pomocí branky na dálkové ovládání. Pohodlnější to už snad mít nemůžete.

 

Račte vstoupit dovnitř

Uvnitř to voní novotou a prostor je ještě větší, než se na obrázku zdá. Podlaha je příjemně měkká a její dekor dřeva podporuje domáckou atmosféru. Okouzlí Vás také promyšlená dispozice a extrémně prostorná designová kuchyň spojená s obývákem, ze kterého máte výhled a vstup na terasu se zahradou.

 

Kuchyň pro náročné

Pravděpodobně se na minutu zasníte v kuchyni a budete si představovat, jak by to v ní mohlo vonět Vaším kuchařským uměním. Je totiž plně vybavená značkovými vestavěnými spotřebiči, které jsou chytře umístěné pro pohodlné vaření a design linky i její výroba pochází z italské dílny Scavolini. Vše je kompletně připraveno, takže můžete začít kuchtit klidně během stěhování.

 

Kamarádi od vedle

Mít za kamarády sousedy od vedle rozhodně není na škodu a navíc když máte děti a k tomu zahradu, na které si mohou deno denně hrát společně. Tady budete mít dostatek soukromí, ale zároveň nebudete se nebudete cítit osaměle, protože je to přeci jen trojdům, ve kterém si zamáváte u vchodu nebo si možná ťuknete na zdraví přes plot na zahradě.

 

Skryté technologie pro maximum komfortu

To, co možná na první pohled neuvidíte jsou technologie, které poskytují energii celému domu a tím Vám šetří až 70 % ročních nákladů na energie. Najdete tu vše od solárních panelů s úložištěm, tepelného čerpadla, rekuperace až po podlahové vytápění. Nechybí ani smarthome system, venkovní žaluzie a další praktické doplňky. To vše je ale lepší objevit osobně.

 

Stěhování bez starostí

A to nejlepší nakonec je, že tyto novostavby jsou hotové, připravené k nastěhování a navíc vybavené ve vysokém standardu. Nemusíte čekat na dokončení, abyste mohli bydlet ve fungl novém domově. Stačí si jen domluvit osobní prohlídku a když Vás to zaujme, tak si v podstatě sbalíte kufry a můžete se nastěhovat do nového domova.

 

Přemýšlíte nad osobní prohlídkou těchto domů?

Neváhejte nám o tom dát vědět, na všechny dotazy Vám ochotně odpovíme a dovezeme Vás až ke dveřím. Stačí vyplnit krátký formulář na sunvalley.cz a my se Vám obratem ozveme.

Vyplnit formulář