Co kdybychom vám řekli, že můžete mít všechny výhody bydlení v přírodě a zároveň si užívat všech výhod velkoměsta? V tomto článku vám představíme tajemné místo jen kousek od Prahy, kde najdete klid, krásu přírody a vzrušení města máte jako na dlani.

 

Připravte se na inspiraci, která vás přivede do srdce krásného venkovského života a odhalí tajemství, proč bydlení v přírodě může být nejen snem, ale také realitou plnou šťastných okamžiků.

 

Tady budete relaxovat na čerstvém vzduchu

Tohle bydlení je v blízkosti přírodního parku Hornopožárský les a Velkopopovicko přináší jedinečnou možnost užívat si krásu okolní přírody každý den. Můžete se těšit na klid a odpočinek od rušného městského života, na čistý vzduch, ticho a možnost relaxovat ve stínu stromů nebo na procházkách v klidu přírody.

 

Spálíte častěji nějaké ty kalorie

Díky snadnému přístupu k malebným lesům, zeleným lukám, horským potokům a panoramatickým výhledům budete motivovanější k tomu obout si tenisky a užít si pěší túry po malebné krajině nebo vytáhnout kolo a udělat si cyklovýlet. Právě tady najdete totiž narazíte na cyklostezku, která vede z Prahy až do Vídně. Možnosti jsou neomezené a vy budete objevovat nová místa každý den.

 

Půjdete naproti své psychické pohodě

Častý pobyt v přírodě má pozitivní vliv na vaše zdraví a pohodu. Čerstvý vzduch a klidná atmosféra Vám pomůžou snížit stres, zlepšit fyzickou kondici a posílit imunitní systém. Navíc se vyspíte jako nikdy a budete tím pádem produktivnější.

 

Vaše děti prožijí to nejšťastnější dětství

Příroda poskytuje dětem klid a harmonii a nabízí jim útočiště, kde mohou relaxovat, odpočívat a znovu nabrat energii. Studie ukazují, že pobyt v přírodě má pozitivní vliv na duševní zdraví a emocionální pohodu dětí. Zvyšuje se jejich koncentrace, snižuje se stres a úzkost a zlepšuje se jejich celková nálada. Děti, které žijí blízko přírody, mají také větší možnost pohybu a fyzické aktivity. Lesy, louky a přírodní prostředí poskytují ideální prostor pro běhání, skákání, hraní a sportování. Děti mají příležitost prozkoumat různé terény, zdolávat překážky a rozvíjet svou fyzickou kondici. Děti vyrůstající blízko přírody získají nezapomenutelné a poutavé dětství.

 

A kde takový ráj najdete?

A to je na tom to nejlepší! Jen 20 min od Chodova mezi Benešovem, Týncem a Kamenicí narazíte na malebnou vesnici Dařbož, kde je i zastávka autobusu s přímým spojem do Prahy i okolních měst. Bydlet můžete v řadovém domě o dispozici 3+kk nebo 4+kk se zahradou a pozor, v projektu bude i nová mateřská škola, obchod a kavárna, takže se nemusíte obávat, že budete žít uprostřed ničeho.

Celý prostor je také propojen pěšími cestami a parkem, kde se děti ze sousedství poznají na dětském hřišti. Navíc je urbanismus navržen s ohledem na bezpečnost chodců a snížení dopravy, což z tohoto místa dělá ještě atraktivnější místo pro rodinný život. Vzdejte se ruchu betonové džungle a najděte své nové útočiště v okouzlujícím přírodním prostředí. Své nové bydlení si můžete vybrat na forestviews.cz.

Prozkoumat bydlení