V Unhošti už se blížíme do finále a bytový komplex G Residence už vypadá skoro jako na vizualizaci. Budovy mají fasádu a balkony i terasy jsou kompletně hotové. Konkrétně budovy A a B jsou dokončené zvenku i zevnitř a budovy D a C jsou připravené ke kolaudaci. Pojďte se s námi podívat, jak to vypadá uvnitř a mrkněte i na video z ptačího pohledu na všechny naše aktuální stavby.

Budova A a B

Tady už se v podstatě jen uklízí a dolaďují se poslední detaily. Z venku vás ohromí moderní designová architektura s šedo bílými prvky. Dokonce už můžete vidět kudy budete chodit, protože už jsou hotové chodníky a připravují se podkladové vrstvy pro asfaltové komunikace. A až přijde to správné počasí, začneme sázet stromy, rostliny a zasejeme trávu. Pro pohodlnější zařizování kuchyně jsme Vám poskytli možnost zaměření a od půlky dubna budou postupně probíhat předpřejímky, kdy se tak budete moci podívat dovnitř a pořádně si prohlédnout Váš nový domov.

Uvnitř je nainstalovaná veškerá sanita i obklady a dlažba. Už můžete začít plánovat, jakými doplňky si koupelnu vybavíte, abyste navodili tu správnou atmosféru opravdových lázní.

Místnosti jsou komplet hotové a už jen čekají na vybavení nábytkem. Už máte vybráno, jakým stylem si byt vybavíte? Třeba Vás inspiruje design s nádechem industriálu. Nedávno jsme psali článek o moderním loftovém designu. Přečíst si ho můžete zde.

Budova C a D

Právě teď Vám umožňujeme zaměřit si kuchyň ve Vašem novém bytě a po dokončení předpřejímek u A a B budou probíhat také u C a D a vy se budete moci podívat dovnitř. U budovy C jsme již požádali o kolaudaci.

Uvnitř to teď voní všemi barvami. Natíráme totiž malbu, máme položenou dlažbu i obklady a namontovanou laminátovou plovoucí podlahu, dveře a lišty. Tohle už jsou poslední detaily, které nám ještě chybí dokončit a máme vystaráno.

Společné prostory

Do teď jste viděli, jak to bude vypadat u vás doma, ale máme hotové také společné prostory a garáže. Obzvlášť garáže jsou unikátním svým parkovacím systémem De-park, které umožňuje stání dvou aut na jednom místě.

Chápeme, že se už nemůžete dočkat, až se budete moci nastěhovat a i my se těšíme, až Vám předáme klíč k nové etapě Vašeho života. Momentálně se aktivně věnujeme přípravě projektu k předání a zabýváme se dalšími nezbytnými kroky (mimo jiné kolaudační rozhodnutí, číslo popisné, vymezení jednotky na katastru nemovitostí na základě prohlášení vlastníka).

 

Podívejte se na průlet všech našich aktuálních staveb z ptačí perspektivy.

Vždy Vám dáme včas vědět

Nemusíte mít obavy, že prošvihnete termíny uvedené ve smlouvě. Po dalším splněném kroku, Vás náš tým vždy neprodleně kontaktuje s novými informacemi a dá Vám včas vědět další instrukce. Pokud máte nějaké další dotazy, neváhejte kontaktovat mariya.kulyk@getberg.cz  nebo tetiana.maistrenko@getberg.cz.

 

Chcete vědět o podobných projektech jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce nebo vyplňte formulář u nás na webu a my se Vám obratem ozveme s novými projekty.

Chci vědět o všem jako první