Odpádlujte od vánočního shonu a dejte si relax na řece Sázavě. Každý rok se v prosinci před Vánoci sejde několik odvážlivců a společně sjíždění úsek řeky Sázavy. A jedou opravdu za jakéhokoliv počasí. Troufli byste si? Máte šanci.

 

Tomu se říká pořádná vodácká akce. Letos 17. prosince máte šanci to zažít na vlastní kůži, tedy doufejme, že spíše na vlastní bundu nebo neoprenový oblek. Na tohle se totiž musíte řádně obléct.

 

Místo vánočního úklidu, pečení cukroví a chaosu si každoročně nadělí trochu pádlování několik dobrodruhů a vy můžete být mezi nima třeba tento rok. Samozřejmě se vysoce doporučuje ozdobit si vlastní loď a také sebe, je to přeci téma Vánoc. Můžete jít třeba za dědu Mráze.

 

Startuje se v Krhanicích dopoledne od 10:30 a dále se jede až do Pikovic nebo Kamenného Přívozu. Záleží tak trochu na povětrných podmínkách. Každopádně cestou Vás nemine nádherná podívaná na zimní krajinu, kam málokteré oči dohlédnou ze břehu. Možná zažijete i sněhovou nadílku během vaší plavby a to Vás opravdu okouzlí.

 

Cestou se můžete zastavit na dobrém obědě, ale také nezapomeňte vzít trochu cukroví, prskavky nebo třeba brusle. Občerstvení Vás čeká také na konci plavby a zpět se svezete vlakem. Tak co, už se připravujete na tuhle vánoční plavbu po řece Sázava?

 

V této nádherné krajině Dolního Posázaví pár minut od startu této plavby můžete i bydlet. Stavíme nový projekt Forest Views pár minut od Krhanic, v malebné vesnici Babice Dařbož. Projekt s řadovými domy je promyšlený pro rodinný život a najdete v něm i novou občanskou vybavenost.

 

Více zjistíte na forestviews.cz

Pomůžeme Vám vybrat si ten správný dům pro Vás nebo Vaši rodinu a probereme s Vámi společně celý projekt. Vyplňte formulář na forestviews.cz a my se Vám obratem ozveme.

Vyplnit formulář