Developera lidé většinou kontaktují, když už mají více méně vybráno. Mají dojem, že nic jiného než koupi s ním řešit nemůžou. Pro Getberg to ale neplatí. Jak říkají ve videu naši prodejci, čím dříve se ozvete, tím lépe vám pomůžeme si vybrat.

Kontaktovat specialistu
Když začnete uvažovat o koupi nového bydlení nebo nějaké realitní investici, nejdříve si nejspíš uděláte základní přehled trhu sami – prosurfujete pár portálů s inzeráty, poptáte se známých a průběžně se snažíte sladit svoje představy a finanční možnosti. To zní logicky a začíná tak asi každý laik. Odborníci na realitní trh by vám ovšem nejspíš řekli, že drtivá většina zájemců o koupi nemovitosti takovým „hledáním“ v podstatě jen plýtvá časem a energií. Nejlepší nabídky nebývají „veřejné“ a ceny jsou přestřelené.

 

Neváhejte oslovit přímo stavitele

A mají pravdu. Podle nás se vyplatí přeskočit i realitní kanceláře, pokud někde nemáte vyloženě známé nebo ověřené kontakty. Nejlepší je neostýchat se, a jakmile začnete o koupi nemovitosti uvažovat, rovnou kontaktujte developera. Ideálně toho, jehož rezidenční projekty vás oslovují. Solidní stavitel bude mít zájem i zázemí na to, aby s vámi probral už první úvahy. Ti nejférovější vám poradí třeba i to, že právě pro vás bude mít lepší nabídku někdo jiný. V dnešní době se prodá každá novostavba a developeři jsou ti poslední, kdo mají důvod vás přemlouvat. Naopak se jim vyplatí, když neprodají dům někomu, kdo nebude spokojený. Že chtěl lepší spojení, víc zeleně a podobně.

S čím vším vám developer poradí? 

Kvalitní developer vám poradí se vším. Určitě to platí pro Getberg, sídlící v projektu DOCK v pražské Libni. Než majitel Egor Khlebnikov změnil jeho zaměření na výstavbu klidného rodinného bydlení za Prahou, fungovala firma jako realitní kancelář. Má proto široké know-how a právě odborníci z péče o zákazníky v Getbergu potvrzují, že zájemci o koupi často přicházejí až po několika týdnech bloudění v kruhu. „Zjistí, že vidí stále stejné inzeráty. A že když náhodou objeví dobrou nabídku, uteče jim, protože si na ni bez odborné rady netroufnou kývnout včas. Někteří se pak zase vrátí k ležákům od realitek, jiní už se ozvou nám. Většinou ve fázi, kdy si předvybrali nějakou jednotku. Bývají překvapení, že s nimi chceme představy o nemovitosti projít od začátku,“ říká realitní poradce Jakub Sklenář. „A poměrně často zjistí, že chtějí něco úplně jiného.“

Proč kontaktovat rovnou developera? 

Důvodů je celý seznam a naši prodejci je pro vás shrnuli do pár minut videa. Tady zmíníme jen ty hlavní:

  • Úplné novinky posílají developeři nejdříve rovnou klientům, se kterými jsou už v kontaktu – například přes newslettery.
  • Getberg dává o nových projektech možným zájemcům z řad klientů vědět dokonce telefonicky nebo e-mailem. Aby byla jistota, že jim nová nabídka neuteče. 
  • Také o akčních nabídkách se nejdřív dozvědí jen ti „nejbližší“. Takže neplýtvejte časem a energií a kontaktujte developera už ve fázi předběžných úvah. 
  • Pracovníci developerů mají o trhu také ty nejlepší informace. Oproti realitkám ho ostatně sami pomáhají budovat. A tady vážně platí – dobrá rada nad zlato. 
  • U Getbergu se proto každý zájemce o radu dostává do užší databáze nejbližších klientů, díky které pak získává novinky a akční nabídky mezi prvními.

Když máte informace jako první, máte taky nejlepší přehled trhu a zejména šanci koupit nemovitost za nejlepší cenu. Proto se nám ozvěte, i když ještě nevíte, jakou nemovitost chcete kupovat. Je naší prací vám s tím poradit. Ozvěte se nám přes web nebo na telefon 220 873 614. Nemáte ještě nic vyhlédnutého? Nevadí. Už teď máme v plánu hned několik nových projektů, o kterých se můžete dozvědět jako první. Stačí si tady na stránce objednat alespoň náš pravidelný newsletter nebo nás kontaktovat s informací, že plánujete koupit nemovitost. A budete mít přehled.

Chci lepší život za Prahou