Je konec prosince a kromě rodinných návštěv, sledování pohádek a ochutnávání cukroví už všichni také odpočítáváme poslední dny roku 2019. Pojďte se společně s námi ohlédnout za uplynulým rokem a připomenout si, co všechno jste společně s GETBERGem mohli zažít.

Výstavba na jedničku

Rok 2019 jsme odstartovali výstavbou moderních ekodomů Black Roofs ve Vysokém Újezdu. Během pouhého roku jsme stihli všechny domy dokončit a velkou část i zkolaudovat. V jednom z bungalovů vznikl i takzvaný showhouse, tedy námi vybavený dům, který sloužil jako ukázka pro naše potenciální zákazníky. Všichni si tak mohli prohlédnout Black Roofs v plné kráse a lépe si představit, jak bude jejich nový domov vypadat, až bude útulně zabydlený. V současné době zbývá k prodeji poslední vila z rezidence, a my tak můžeme označit za velmi úspěšný a těšíme se, až domy předáme jejich budoucím obyvatelům.

Velkého pokroku se ale dočkaly nejen domy Black Roofs, ale i bytové domy G Residence v Unhošti. Na podzim tohoto roku byla totiž oficiálně zahájena jejich výstavba, která nyní pokračuje závratným tempem. Ukončení výstavby se očekává na jaře 2021.

Úspěch GETBERG však zaznamenal nejen na poli výstavby. Na podzim roku 2019 si náš projekt Black Roofs odnesl hned dvě významná ocenění. Black Roofs se totiž díky hlasům veřejnosti staly stavbou roku Středočeského kraje za rok 2019, a navíc získaly i zvláštní cenu poroty za realitní projekt roku. V GETBERGu máme všichni velikou radost, že zelené a chytré bydlení je v kurzu a moderní rezidenci Black Roofs oceňuje jak veřejnost, tak odborníci z oboru.

Slavíme společně

Důležitým milníkem roku 2019 byly i dvě společenské akce, které jsme uspořádali ve Vysokém Újezdu. První z nich byl den otevřených dveří v rezidenci Black Roofs, který se konal na konci května. Každý z hostů měl během akce možnost navštívit vybavený bungalov Black Roofs, prohlédnout obec Vysoký Újezd a probrat s našimi kolegy všechny dotazy a zvídavé otázky. 

Podruhé se ve Vysokém Újezdu sešli staří i noví obyvatelé obce na akci Rozjeď Vysoký Újezd, která se konala u příležitosti třetího výročí našeho působení v této lokalitě. Oslava se nesla v přátelském a sousedském duchu. Na programu byl koncert místní kapely No Heroes, promítání v letním kině či cykloprojížďky po okolí. Celou akci bylo k dispozici lahodné občerstvení a hosté měli možnost nahlédnout pod střechu projektu Black Roofs. Slavnost nakonec navštívilo přes 200 návštěvníků a všichni odcházeli s úsměvem na tváři.

2020 – rok nových projektů

A co pro vás společnost GETBERG chystá v budoucnu? Můžete se těšit hned na několik nových projektů. Nyní věnujeme veškeré naše úsilí tomu, aby byly tím nejlepším, co zatím GETBERG vytvořil. Jestli se už nemůžete dočkat a chcete mít přístup ke všem novinkám o našich projektech a akcích, můžete nás sledovat na našich sociálních sítích. Ještě jednou vám děkujeme za podporu v uplynulém roce a jsme rádi, že můžeme být partnerem na vaší zastě ke štěstí.

Sledujte nás na Facebooku