K oslavě tří let našeho působení ve Vysokém Újezdu pořádáme akci Rozjeď Vysoký Újezd! Pojďme spolu oslavit naše výročí i důležitost dobrých sousedských vztahů.

 

Je to již tři roky co máme čest působit v tak nádherné lokalitě, jakou Vysoký Újezd dozajista je. A taková událost se neobejde bez pořádné oslavy! Proto bychom vás moc rádi pozvali na akci, která se uskuteční již tento pátek, 20. 9. 2019, právě ve Vysokém újezdu v ulici U Vršku, přímo u jednoho z našich projektů. Začínáme v 16:30.

A na co se můžete těšit?

Všichni víme, jak jsou sousedské vztahy důležité, a proto jsme rádi, že pro vás můžeme uspořádat akci, během které budete moci strávit čas s již známými, tak i dosud neznámými obyvateli Vysokého Újezdu. My v GETBERGu věříme, že bydlení není jen o domě jako takovém, ale i o lidech, kteří bydlí kolem vás. Rádi proto pomáháme na cestě k vytvoření sousedské komunity, ve které vždy vládne přátelská atmosféra.

Na akci rozhodně rádi uvidíme i děti! Abyste si ale prohlídku domu mohli opravdu nerušeně užít, o vaše ratolesti se mezitím postará jedna z našich chův. Děti rozhodně ocení i skákací hrad nebo možnost vypůjčení kol. Můžete tak společně obhlédnout okolí projektu a centrum obce.

Na žádné akci nesmí chybět dostatek lahodného jídla a pití, o což se v pátek postará Fire Food Truck a my zaručujeme, že si vybere opravdu každý! Pány potěší zpráva, že se mohou těšit na to nejlepší pivo, které bude v režii Pivovar Matuška

Akci pořádáme u našeho projektu Black Roofs, kde bychom vás rádi provedli prvním dokončeným domem Black Roofs a zodpověděli všechny otázky ohledně ekologických domů, chytré domácnosti a čehokoliv dalšího, co vás zajímá. 

Celým dnem nás bude provázet i příjemná hudba, ať od berounské kapely No Heroes či Dj. 

Hřebem večera bude ale venkovní promítání filmu Mamma Mia! Here we go again!, což bude i krásným symbolickým rozloučením s letním obdobím.

Tak neváhejte a zarezervujte si i vy své místo na akci! Našim cílem je mimo oslavy spojovat hrdé majitele (a to i budoucí) domovů v našich projektech. Věříme, že komunita, ve které svůj domov budujete je minimálně stejně důležitá jako lokalita. Což je přesně ten důvod, proč nás tak těší, když můžeme být prostředníkem, díky kterému se lidé se společnými hodnotami setkávají. 

Připojte se k nám