Záleží nám na lokalitách, ve kterých stavíme a v Kladně nejen revitalizujeme jeden z největších brownfieldů v Evropě, ale navíc ještě podporujeme místní sportovní klub, proto jsme se setkali s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem, který rozvoj v Kladně vítá.

 

Proč nám pouze stavět nestačí

Postavit novou rezidenční zástavbu ještě neznamená, že se v ní bude dobře žít jejím novým obyvatelům. Proto si vždy děláme podrobný průzkum o dané lokalitě a spolupracujeme úzce na návrhu s vedením měst. Zkoumáme mezery lokality, co by si místní obyvatelé přáli a na základě toho rozvíjíme návrh projektu, který skvěle zapadne do místního urbanismu a přinese do lokality více, než jen nemovitosti.

Ptáme se místních i samosprávy

Právě s místními obyvateli jsme v pravidelném kontaktu a sdílíme s nimi dlouhodobou vizi revitalizace brownfieldu, která lokalitu změní v lukrativní čtvrť v Kladně. Zajímá nás jejich názor na budoucnost lokality a jejich potřeby, které se zrcadlí s potřebami nových obyvatelů. Našim cílem je spojit tyto dvě skupiny obyvatel a vytvořit společnost, kde se lidé znají osobně a budují silnou komunitu sousedů.

Rozvíjíme lokality s potenciálem

Hledáme lokality v okolí Prahy, které mají velký potenciál stát se atraktivním místem k životu. Právě v Dubí, Kladno je názornou ukázkou náš projekt ICON Park, v rámci kterého vznikne v Dubí nová mateřská škola, obchod, kavárna a také hřiště pro děti a venkovní posilovna. Místní obyvatelé totiž postrádají místa k setkávání, kde mohou budovat komunitu a základní občanskou vybavenost v místě.

Podporujeme sport a kluby

Protože sportování je v dnešní době klíčem ke zdravějšímu obyvatelstvu. Rozhodli jsme se podpořit Kladno nejen výstavbou nové čtvrtě s venkovní posilovnou, ale také podporou místního hokejového klubu, který má při každém zápasu burácející a věrné fanoušky. Rozjeli jsme kampaň, kterou jsme propojili s klubem Rytíři Kladno, která upozorňuje na obrovský potenciál města Kladna se skvělou dostupností Prahy. Proto používáme “#Věříme v rozvoj Kladna”.

Podporu ocenil i Jaromír Jágr jako hokejová legenda Kladna, který se s námi osobně setkal a vedl diskuzi o rozvoji bydlení v Kladně a jeho potenciálu stát se nejrychleji rozvíjejícím se městem v ČR.

 

Samozřejmě padlo téma o plánech pro rozvoj hokejového klubu.

 

Nakonec jsme zabrouzdali i do skryté svatyně klubu

 

A odnesli jsme si podepsané dresy.

 

Nová čtvrť přinese nové příležitosti

V části Dubí se nachází největší rozvojová plocha v Kladně, kde právě teď stavíme projekt ICON Park – nejmodernější čtvrť u Prahy s 230 novými byty a občanskou vybaveností. Nová čtvrť bude ideální především pro rodiny s dětmi, ale jsou tu i menší byty pro jednotlivce nebo pro páry. 

 

Chcete být u růstu této lokality mezi prvními?

Veškeré otázky ohledně dispozic a cen bytů Vám rádi sdělíme. Stačí vyplnit krátký formulář a my se Vám obratem ozveme. Více informací o tomto projektu najdete na iconpark.cz.

Zjistit ceny bytů