Vyberte si z 5 akčních bytů z projektu ICON Park za výhodnou cenu 95 000 Kč/m2! Získejte byt s terasou nebo balkonem pro letní opalovačku nebo grilovačku s přáteli. Jak byty vypadají a co všechno získáte v ceně, se dozvíte v tomto článku.

Zažijte letní romantiku na své terase

Bydlete v promyšleném bytě 2+kk, který má navíc velkou terasou pro teplé večery na čerstvém vzduchu. V letní červnové nabídce jsou pouze dva takové byty a vybrat si můžete podle toho, zda dáváte přednost snídani za východu slunce nebo romantické večeři při západu.

Bydlete s rodinou moderně

V akční nabídce je také 3+kk s prostorným balkonem, kde se vejdete s celou rodinou na nedělní oběd. Velká francouzská okna Vám dodají přirozené světlo do celého interiéru a bydlet budete v kompletně nové moderní čtvrti. Takové byty jsou za tuto cenu dostupné pouze dva a to do konce června, tak nepromarněte tuto příležitost.

Pořiďte si dvakáčko s balkonem

V červnové pětce je ještě jedno 2+kk tentokrát s útulným balkonem, který je tak akorát pro posezení pro dva a pěstování bylinek. V bytě je dostatek úložného prostoru a pračka umístěná v chodbě dodá více prostoru v koupelně.

Co najdete uvnitř

Těšte se na kvalitně vybavenou koupelnu s velkoformátovými obklady v dekoru kamene, které navozují příjemnou atmosféru a dávají Vám možnost využít doplňky v jakékoliv barvě.

Ušetřete za světlo

V bytě jsou okna od stropu až k podlaze a díky tomu k Vám domu pronikne maximálně přirozeného světla, které vám ušetří náklady a navíc se Vám bude lépe vstávat. 

Mějte vše za rohem

V nové čtvrti ICON Park budete mít všechno pod nosem. Nový park plný zeleně s dětským hřištěm i venkovní posilovnou a navíc mateřská škola, obchod i kavárna. To všechno bude na jednom místě a přímo u domu.

Garantujeme fixní cenu

Jsme zkušený developer a spolupracujeme pouze se spolehlivými dodavateli, kteří jsou v oboru stavebnictví jako ryba ve vodě. Proto jsme schopni garantovat našim zákazníkům cenu po podepsání rezervace. Zarezervujte si jeden z akčních bytů a mějte jistotu.

 

Chcete vědět o akčních bytech více?

Zavolejte na +420 220 873 614 nebo vyplňte formulář na iconpark.cz. Náš specialista na nemovitosti se Vám obratem ozve a rád odpoví na všechny Vaše dotazy.

 

Získejte akční byt za 95 000 Kč/m2!

Mám zájem o akční byt