Akce Rozjeď Strančice minulý pátek dopadla na výbornou. Především díky našim klientům, děkujeme! Neodradila je ta troška deště, zkontrolovali nám stavbu East Gardens, vyzkoušeli naše prodejce a užili si príma odpoledne. A děti? Těm se nechtělo domů. 

Přesně když jsme začali, tak začalo i pršet. Ale jak jsme slibovali, všichni byli pod stanem, kapela hrála, pivo teklo proudem a na grilu se převalovaly burgery. Když je řeč o pivu, byla to česká klasika – Plzeň. Tedy, děti měly limošky, samozřejmě. 

Ostatně proslulý food truck od Salt’n’Pepa nikdy nezklame. Déšť nedéšť, před ním se fronta dělala pořád. Hambáčů z vepřového i sýru halloumi (slíbená vege varianta) byla spousta, takže si každý přidal podle libosti. Hosté se nejdřív malinko drželi zpátky, takže na začátku zmizely hotdogy – ty totiž většinou spořádaly děti. 

Děti byly vůbec skvělé. Nejen, protože vylákaly k návštěvě tolik rodičů (do rodinného bydlení má přece právo mluvit každý člen rodiny, no ne?), ale taky proto, s jakou vervou se pustily do všech aktivit. Malování vlastního domu snů, venkovní olympiáda se spoustou sportování, skákací hrad i umělecké makeupy. To všechno bylo pořád v obležení. 

Malby na obličej se samozřejmě líbily nejvíc holčičkám. Ale kluci se taky nenechali zahanbit. Ačkoli motivy byly víc inspirované akčními filmy, než rozkvetlou loukou nebo blízkým lesem, co si budeme povídat. 

Sluníčko se rychle umoudřilo. Ale popravdě, od hlavního účelu návštěvy počasí nikoho neodradilo a naši prodejci byli v obležení po celou dobu. Buď na „své“ hosty čekali už u vstupu, nebo byli postupně k zastižení. 

A to je skvělé, protože právě proto jsme celou akci pořádali především. Občerstvení a zábava zařídily fajn odpoledne, ale důležité je, že se všichni zájemci dozvěděli, kvůli čemu přijeli. Jak si zařídit klidný domov v zeleni na hranici Prahy. 

K jídlu i poslechu hrála kapela Gentle Whips s desítkami světoznámých hitů slavných muzikantů. Od Johnyho Cashe až třeba po Cranberries. A nakonec se mikrofonu ujala i naše kolegyně a z fleku to rozjela natolik, že všichni měli husí kůži.

Fotokoutek taky nezůstal prázdný ani na chvilku. A popravdě bylo těžké se od zábavy v něm odtrhnout. Omlouváme se všem návštěvníkům, kteří tam uvízli a museli večer nejspíš podobně jako my skončit s mírně namoženou bránicí, protože co jste tam s rekvizitami vymysleli, na to by žádný seriálový scénárista nepřišel. 

Jsme rádi, že jste se bavili. A potěšilo nás, jak moc. Ale šlo samozřejmě zejména o bydlení, prezentaci a vaše dotazy. Náš šéf designu a developmentu přednesl slíbenou „přednášku“ o vzniku East Gardens a odpověděl i na ty nejzvídavější otázky. Vážně škoda, jestli jste nemohli přijet a o živou debatu přišli. Byla bezvadná. Potěšilo nás, jak výborné dotazy přítomní hosté měli a bylo vidět, že by je jen tak někdo rohlíkem neopil. Přesně věděli, co chtějí a co je k tomu důležité. 

Stručně řečeno – MOC DĚKUJEME ZA SKVĚLOU ATMOSFÉRU! Malinko nás mrzelo, že nedošlo na letní kino, které jsme měli taky připravené, ale kapela a zábava v dětském stanu holt nedaly promítání šanci. Takže příště! Další akci u dalšího projektu, který připravujeme a už brzy zveřejníme, nejspíš pro velký úspěch v East Gardens naplánujeme na celý den. Děkujeme! 

Objednejte si newsletter – každý týden až do inboxu

Abyste nemuseli čekat a měli všechny naše novinky vždycky z první ruky, objednejte si hned tady na stránce náš newsletter. O nových projektech a nejvýhodnějších nabídkách se z nich dozvíte jako první! Ale samozřejmě nás můžete i kdykoli kontaktovat tady nebo na telefonu 220 873 614.

Chci vědět o všem jako první