Ve Strančicích vysvitlo slunce a díky tomu jsme nastartovali práce, které nebylo možné dokončit za studeného zimního počasí. V první etapě už probíhají kolaudace jednotlivých domů a v druhé etapě se pohnula stavba o další kroky. Podívejte se s námi, jak to aktuálně vypadá v East Gardens a mrkněte i na průlet z ptačího pohledu na všechny aktuální stavby ve videu.

První etapa

V první etapě jsme se pustili do venkovních prací a začali jsme dávat do kupy předzahrádky. Zároveň jsme zahájili pokračování prací na fasádách, které byly přerušeny z důvodu zimního období. Některé domy jsou již úspěšně zkolaudované a první klienty z této etapy se mohou těšit na brzké nastěhování.

V dalších domech sice dokončujeme poslední detaily uvnitř, ale většina už je hotová. V koupelně už to láká k pořádnému relaxu a vy už si můžete představovat, jak se naložíte do vany po náročném dni ve své nové koupelně.

V některých ulicích v první etapě už se rýsují předzahrádky.

Druhá etapa

Ve druhé etapě mají již některé domy omítky a dále pracujeme na vnitřních instalacích.

Domy jsou téměř v celém rozsahu vybaveny francouzskými okny, díky kterým se můžete doma těšit na spoustu přirozeného světla.

Klidně může přijít u aprílové počasí, protože hrubé konstrukce střech jsou v poslední fázi a první domy již dostávají vrchní kabát.

Na stavbě už jsou vidět všechny odstíny Air, Sand a Stone a vypadají přesně jako na vizualizaci.

Chápeme, že se už nemůžete dočkat, až se budete moci nastěhovat a i my se těšíme, až Vám předáme klíč k nové etapě Vašeho života. Momentálně se aktivně věnujeme přípravě projektu k předání a zabýváme se dalšími nezbytnými kroky (mimo jiné kolaudační rozhodnutí, číslo popisné, vymezení jednotky na katastru nemovitostí na základě prohlášení vlastníka).

 

Podívejte se na průlet všech našich aktuálních staveb z ptačí perspektivy.

 

Vždy Vám dáme včas vědět

Nemusíte mít obavy, že prošvihnete termíny uvedené ve smlouvě. Po dalším splněném kroku, Vás náš tým vždy neprodleně kontaktuje s novými informacemi a dá Vám včas vědět další instrukce. Pokud máte nějaké další dotazy, neváhejte kontaktovat mariya.kulyk@getberg.cz  nebo tetiana.maistrenko@getberg.cz

 

Zajímají Vás další naše projekty?

Tento rok již pracujeme na dvou dalších projektech. Forest Views je projekt s řadovými domy obklopený přírodní rezervací. Je to ideální bydlení pro rodiny s dětmi jen 20 minut od Chodova. Prozkoumejte projekt na forestviews.cz.

 

Další projekt ICON Park je bytový komplex jen 10 minut na západ od Prahy. Byty jsou o dispozicích 1+kk až 3+kk s balkonem nebo terasou v moderní čtvrti s občanskou vybaveností. Prozkoumejte projekt na iconpark.cz.

 

Chcete vědět o podobných projektech jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce nebo vyplňte formulář a my se Vám obratem ozveme s novými projekty.

Chci vědět o všem jako první