Život ve Forest Views je jedinečný, protože za dobrodružstvím s dětmi nemusíte chodit daleko a ty nejlepší víkendy zažijete jen pár minut od Vašeho domu. Natočili jsme pro Vás příběh o tom, co všechno tady můžete zažít.

 

Seznámíte se s majestátností

Krásnou procházkou přímo z projektu se dostanete až ke stájím v Barochově, kde je nádherná krajina s obrovskými výběhy. Uslyšíte tam dusot prohánějících se koní a pocítíte klid z očí těchto majestátních zvířat. Obzvláště pro děti jsou tyto zvířata okouzlujícím symbolem všech pohádek.

Poznáte život na farmě

Ukažte dětem na vlastní oči, jak vypadá život na farmě a ochutnejte to nejčerstvější. Farma je jen pár minut autem a najdete zde automat na čerstvé mléko nonstop i malý obchod s mléčnými výrobky té nejvyšší kvality přímo z farmy. Tato návštěva rozhodně stojí za to a je zážitkem jak pro děti, tak pro dospělé.

Dostaňte se nad koruny stromů

Nejlepší je vidět celé Dolní Posázaví z výšky a od toho tu slouží rozhledna Ládví, ze které můžete vidět všemi směry. Na rozhlednu vystoupáte celkem 150 schodů a její celá konstrukce je 45 m dlouhá. Vy vystoupáte do 25 m a podíváte se shora na špičky stromů a uvidíte celou krajinu.

Dejte celou rodinu do pohybu

Poblíž najdete ty nejznámější cyklostezky a také trasu na bruslení podél řeky Sázavy. Krajina je přímo dělaná na pěší túry a na společné překonávání výzev. Vyšplhejte společně třeba na zříceninu Zbořený Kostelec, která má bohatou historii a také nádherný výhled na řeku.

Nasbírejte legendární vzpomínky

Zajistěte dětem to nejšťastnější dětství a nezapomenutelné okamžiky, které se stanou legendárními příběhy každé rodinné sešlosti. Zažijte například dobrodružný víkend na řece Sázavě. Sjeďte ten nejkrásnější úsek z Týnce Nad Sázavou a užijte si společné kempování v přírodě a přitom pár minut od domova.

Podívejte se na video, které vypráví příběh o nejlepším víkendu v okolí Dařbože.

Takové bydlení najdete ve Forest Views

Stavíme projekt s řadovými domy s výhledem do přírodního parku Hornopožárský les jen 20 minut od Chodova. Pomůžeme Vám vybrat si ten správný dům pro Vás nebo Vaši rodinu a probereme s Vámi společně celý projekt. Vyplňte formulář na forestviews.cz a my se Vám obratem ozveme.

Vyplnit formulář