Naše kancelář se doslova plní úspěšnými projekty. Ke každému totiž tvoříme jejich detailní miniatury, které dávají našim zákazníkům lepší přehled o celém projektu a díky tomu si umí lépe vybrat jejich nový domov. Podívejte se, jak vypadá naše nejnovější 3D maketa ICON Parku.

 

Jako developer prodáváme nemovitosti, které teprve postavíme. Ale záleží nám na tom, aby měli zákazníci co nejpřesnější představu o celém projektu a domově, do kterého se budou stěhovat.  K tomu využíváme co nejvíce vizuálních nástrojů, které se navzájem doplňují a dokáží zákazníkovi dát lepší představu o jejich novém domově. Jedním z těch nejoblíbenějších jsou právě 3D makety projektů.

 

Kouzlo miniatur

Dáváme si záležet nejen na nejpřesnější architektuře, ale také na vytvoření té správné atmosféry. Využíváme proto zeleň i miniatury lidí a jejich životní scénáře, které mohou v projektu zažívat denně. Chceme klienty co nejvíce vtáhnout do děje, aby si dokázali představit, jaké to bude v projektu žít. Podívejte se na náš nejnovější přírůstek ICON Park mini detailně.

Hřiště pro děti se nachází hned vedle venkovního workoutu, což je skvělé pro rodiče, kteří budou mít přehled o svých dětech na prolejzačkách, zatímco se mohou v klidu zapotit posilováním.

Zelenou nešetříme, což můžete vidět právě v miniatuře. Spoustu stromů a pěší stezka parkem se prolíná celým projektem. 

Zastavte se na kávu

Pojďte se na 3D maketu projektu ICON Park podívat osobně k nám do kanceláře. Uděláme Vám výbornou kávu a ukážeme Vám veškeré detaily projektu.

 

Sídlíme v Dock In Two v Libni. Pokud jedete autem, zarezervujeme Vám místo v garáži, stačí zavolat na +420 220 873 614. MHD to také zvládnete snadno, jeďte metrem na Palmovku nebo na tramvajovou zastávku Libeňský most.

 

Více o projektu ICON Park najdete na iconpark.cz

 

Získejte informace o nových projektech, speciálních nabídkách nebo exkluzivních předprodejích jako první. Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a my Vám je budeme pravidelně posílat na email.

Chci vědět o všem jako první