V centru Vysokého Újezdu, jen kousek od školy, školy, obchodem s potravinami a pošty vyrostl pod naší taktovkou unikátní projekt Black Roofs. Jaké výhody skýtá bydlení ve vile? Čtěte a nechte se okouzlit.

Jedná se o moderní bydlení šetrné k životnímu prostředí navržené úspěšným architektem Jánem Strculou. Ten je obzvláště hrdý na obývací pokoj, který svým vysokým stropem připomíná katedrálu. V nejvyšším bodě má vila 8 metrů!Stojím si za tím, že člověk bydlí v momentě, kdy se ve svém domově orientuje a identifikuje se s ním. Bydlení je víc než jen obývání dekorovaného přístřešku. Záměrem bylo, aby vstupní hala byla výjimečná. Symbolizuje  katedrálu – a to svou důstojností, výškou a racionálním prosklením,” popisuje Ján v našem rozhovoru.

Rozložení vily

Celková obytná plocha dvoupatrových vil je 119 m2. Zejména dámy ocení dvě koupelny, pánové pak pracovnu, kam si ale může zalézt každý, kdo potřebuje chvilku pro sebe. Po vstupu do domu se ocitnete v patře, které je ideálním místem pro společné rodinné večery nebo pro posezení s přáteli – nachází se v něm kuchyně a velký obývací pokoj. V nižším patře dále najdete dvě ložnice a chodbu.

Výhled do zeleně

Výhodou bydlení za Prahou je rozhodně možnost vyjít z domu a za pár minut být v lese nebo na procházce u rybníka. A co takhle se s výhledem do zeleně dokonce každé ráno budit? Vily Black Roofs mají ten nejkrásnější výhled – který vám už nikdo nevezme. Před Black Roofs se nachází plocha, jež nebude odkoupena žádným developerem a zastavěna novými domy. 

Šetrnost

Vily jsou šetrné k životnímu prostředí i k vašemu bankovnímu účtu. Jedná se o mimořádně úsporné budovy označené energetickým štítkem A. Všechny vily jsou vybaveny tepelným čerpadlem, které oproti vytápění elektřinou dokáže ušetřit až dvě třetiny nákladů. Díky tomu ušetříte na provozních nákladech tisíce korun ročně.

Zahrada

Nejen děti či domácí mazlíčci ocení rozlehlou zahradu, kterou se vily Black Roofs pyšní. Je totiž ideálním místem pro odpočinek po dlouhém pracovním dni, grilování s přáteli nebo četbu knih při líném letním odpoledni. Zahrada se rozléhá na více než 600 m2. K pozemku patří i předzahrádka, která čeká na to, až sem zasadíte květiny pro potěšení kolemjdoucích i návštěv.

Chytrá domácnost 

V každém domě Black Roofs máte možnost využít systém Smart Home. Díky němu se už nikdy nemusíte strachovat, zda jste vypnuli sporák nebo zhasli světla. Chod domácnosti ovládáte ze svého mobilu či tabletu. Stačí jedno kliknutí a dům vám například ztlumí světla, zatáhne žaluzie a zapne váš oblíbený televizní program. Filmové večery nikdy nezněly lépe! Zjistíte-li v práci, že se blíží bouřka, stačí jedno kliknutí a vypnete ostřikovače zahrady, abyste neplýtvali vodou a penězi.

Vila Black Roofs je ideálním místem pro život z mnoha důvodů. Přijďte se přesvědčit sami a domy si prohlédnout zblízka na jedné z našich osobních prohlídek! Stačí se domluvit.

Domluvit si prohlídku