Jak se dá vytvořit ideální místo pro rodinné bydlení? Developer má velký vliv na prostředí projektu a může například zvýšit bezpečnost nebo podpořit kamarádství dětí ze sousedství a zásadně tak ovlivnit život budoucích obyvatelů rezidenčních projektů. Přečtěte si, co GETBERG vždy vkládá do svých projektů.

 

Každý projekt je jedinečný a liší se především svou lokalitou. Základní myšlenku do projektů ale vkládá developer a může tak značně ovlivnit život jeho obyvatelů. Pokud přemýšlíte o novém bydlení, tak dispozice, lokalita a cena by neměla být jediným faktorem pro to správné rozhodnutí.

 

Prozkoumejte prostředí

Lokalita je samozřejmě jednou z nejdůležitějších faktorů, ale zaměřit byste se měli i na to nejbližší prostředí, které díky projektu vznikne. Co budete mít před domem, kolik kroků to máte na hřiště, do parku nebo do obchodu. Jaká myšlenka a cíle jsou v projektu stanoveny. To všechno Vás bude obklopovat a ovlivňovat Vaše pohodlí.

 

Jak se dá ovlivnit bezpečnost

Bezpečí je mimo jiné jedním z důvodů, proč se rodiny rozhlíží po novém bydlení mimo velkoměsto a v rezidenčních projektech se tato vlastnost dá ještě více podpořit a to díky pěším cestám, vyvýšenou dlažbou u přechodů, která zpomaluje dopravu, slepými ulicemi a obytnými zónami. Dáváme tím především svobodu dětem, abyste se je nebáli pustit samotné třeba právě na hřiště.

 

Více zeleně, méně betonu

Také to máme jako zásadu při návrhu projektu. Přidáváme parky se stromy a s pěšími cestami. Dokonce i na náměstí raději dáme zelený pás, než dlažební kostky. Více zeleně považujeme za nezbytný faktor, který ovlivňuje teplotu vzduchu, vsakování vody, psychologické zdraví díky větší ploše pro relax v zeleni a je to také slast pro oči. Naše projekty navíc propojujeme s okolní krajinou pěšími cestami a také výhledy z oken. 

 

Ahoj, sousede

Přemýšlíme v kontextu Vašeho života v sousedské komunitě, proto celý urbanismus, infrastrukturu, veřejné prostory a občanskou vybavenost tvoříme jako základ pro přátelské sousedské vztahy, které Vám vydrží dalších 20 let. Abychom toho dosáhli, musíme vytvořit místa pro společná setkávání, kde se budete mít šanci poznat osobně. Vylepšujeme veřejný prostor pro všechny a to tím, že vybudujeme třeba dětské hřiště, kde se poznají Vaše děti, venkovní posilovnu, kde poznáte lidi se stejným životním stylem a také park nebo třeba náměstí, kde se můžete potkávat a pořádat společně akce.

 

Vše po ruce

Pokud není občanská vybavenost v místě projektu, tak ji přineseme my. Obyvatelé tak nebudou muset skákat do auta kvůli každému rohlíku. Záleží nám na tom, abyste měli vše potřebné po ruce. Základem je pro nás obchod a mateřská škola, ale také další služby jako je kavárna nebo restaurace.

 

Ty nejlepší lokality u Prahy

Lokality, ve kterých pro Vás stavíme musí splňovat kritéria pro lepší život. Poskytujeme Vám bydlení, které je krok od přírody, pár minut od Prahy a nachází se na místě, které má potenciál stát se jedním z nejatraktivnějších míst k životu. Pokud přemýšlíte nad novým bydlením a máte už dost prašného velkoměsta, ale zároveň v něm potřebujete pracovat, jsou naše projekty pro Vás jako dělané.

 

Chcete vědět o projektech v okolí Prahy jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce nebo vyplňte formulář a my se Vám obratem ozveme s novými projekty.

Chci vědět o všem jako první