Díky tomu, že ceny energií neustále šplhají,  se mnoha lidem zavírají dveře k bydlení snů ve vlastním domě se zahradou. Nové technologie jsou ale tou nejlepší přípravou na budoucnost a v každém případě se Vám mnohonásobně vrátí. Přečtěte si, jak se můžete efektivně osvobodit od závislosti na veřejné síti a mít bydlení svých snů.

Bydlení bez starostí zajistí novostavba

Ideálním řešením vlastního bydlení, které Vám nevyprázdní každý měsíc peněženku, je novostavba, která je připravena na budoucnost a má již zabudované moderní vybavení skloubené s novou technologií. Novinek je na trhu čím dál více a ne všechny možná znáte, pokud ale správně propojíte nové technologie se stavbou, můžete se dostat až za hranice pasivního domu.

Pokud přemýšlíte nad rekonstrukcí již staršího domu nebo vlastní stavby domu, připravte se na nemilá překvapení, spoustu starostí a ve finále i vyšší náklady. Proto buďte obezřetní a vybírejte pouze kvalitní dodavatele, kteří se v oboru pohybují déle a zajímavý se o moderní způsoby výstavby. Pokud se nepovažujete za znalce v oboru stavebnictví, raději se zaměřte na koupi již hotové stavby, která Vám ušetří spoustu nervů a nakonec i peněz.

Základem je kvalitní izolace

Aby nové technologie fungovaly tak, jak mají, je třeba dohlédnout na dobře provedenou izolaci již při výstavbě. Lze provést i testy vlhkosti a ujistit se o její kvalitě. Bez pořádného základu technologie nebudou fungovat tak efektivně a možná Vám nakonec způsobí více starostí než užitku.

 

Rekuperace šetří náklady

Pod pojmem rekuperační jednotka se Vám může vybavit čerstvý vzduch zbavený alergenů nebo pohodlná regulace teploty i vlhkosti. To všechno Vám rekuperace zajistí, ale také Vám razantně dokáže snížit náklady. Využívá totiž zákony fyziky k zahřívání nebo ochlazování vzduchu a je propojená s celým domem, dokonce i s digestoří, která je díky ní efektivnější a tišší. Díky správně napojené rekuperaci máte v domě i zdravější klimatizaci, protože jednotka hravě zvládne i postupně ochladit vzduch díky přídavnému modulu, který opět šetří i Vaše náklady.

Slunce Vás osvobodí

Fotovoltaické panely jsou opravdu zázračná věc a pokud jsou propojené s ohříváním vody a zároveň máte nespotřebovanou energii kde uchovávat, dostanete se na nulové náklady na energie snadno. Navíc můžete získat i dotaci a ušetřit na nákladech spojených s pořízením. Panely jsou nejlepší cestou, jak dům osvobodit od veřejné sítě a baterie na úschovu energie je nejlepším nástrojem, jak co nejvíce využít sluneční energii.

Získejte maximální komfort 

Díky kvalitní stavbě spojenou s technologiemi budete bydlet naprosto bez starostí a to dlouhodobě. Pokud budete mít v domě efektivně propojené nové technologie, můžete dosáhnout komfortní úrovně, která je za hranicemi pasivního domu a zároveň být nezávislí na dodavatelích energie.

Nové nízkoenergetické bydlení u Prahy

V našem portfoliu nyní najdete bydlení, které nejen že už stojí a je připraveno k nastěhování, ale jsou v něm zabudované ty nejnovější technologie. Takové bydlení najdete 20 minut západně od Prahy u města Slaný. V projektu jsou pouze 3 bungalovy a 4 trojdomy se zahradou. 

Získejte své bydlení snů a rezervujte si osobní prohlídku na sunvalley.cz.

 

Získejte informace o nových projektech, speciálních nabídkách nebo exkluzivních předprodejích jako první. Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a my Vám je budeme pravidelně posílat na email.

Chci vědět o všem jako první