Nejlepší bydlení si vyberete u zdroje a bez prostředníků. Poctivý developer nic neskrývá a vy získáte komplexní informace. Ideální jsou proto akce přímo na stavbě, které pravidelně pořádá Getberg. Mrkněte na krátké video z akce Rozjeď Strančice. A příště už na viděnou osobně!

Jak poznáte kvalitního developera?

Výběr ideálního rodinného bydlení nebyla nikdy úplně procházka růžovou zahradou, ale když si vyberete spolehlivého partnera, může vám to zásadně usnadnit. To se snadno řekne, napadne vás určitě. Ale poznat, s kým se do výběru nového domova pro vaši rodinu pustit, není až tak těžké. Stačí dát pozor na pár základních věcí:

 

1. Prodejce nebo prostředník? Určitě se můžete obrátit na realitní kanceláře. Vždycky ale myslete na to, že nemluvíte přímo s prodejcem, stavitelem, autorem rezidečního projektu. Nemusíte získat plnohodnotné informace a určitě ani nejlepší cenu. 

 

2. Dobrá komunikace – Když se obrátíte rovnou na developera, všímejte si i detailů. Budete s ním v kontaktu nejméně několik měsíců. Střídají se kontaktní osoby? Ztrácí se informace nebo jsou nepřesné? Nedostáváte otevřené odpovědi? Pak je to jednoduché – změňte podnik. 

 

3. Důvěryhodnost – Jak už jsme psali, poctivý developer nemá důvod před vámi něco zatajovat. Naopak. Chce, abyste si vybrali co nejlépe, protože mu jde o dlouhodobý vztah. Když to s vámi myslí vážně, nechce, abyste byli nespokojení. Bude rád, pokud s ním budete bydlení řešit už napořád. 

 

4. Ochota – Spolehlivý partner se vám věnuje. Těší ho každý kontakt s vámi, protože se tak lépe poznáte a společně vyberete to nejlepší možné bydlení. Správný stavitel má v DNA péči o klienty i potenciální zájemce. Pravý domov nikdy nekoupíte od někoho, kdo se vám nevěnuje. 

 

Nejlepší jsou osobní setkání u projektu

Po telefonu, emailem, ale ani při schůzce v kanceláři nikdy nezískáte dokonalé informace. Respektive, informace možná ano, ale domov si přece nevybíráte jen racionálně, podle ceny nebo dalších měřitelných faktů. Důležité jsou i sympatie, protože jistě nechcete vysněný domov řešit s někým, kdo vám nesedí. Musíte mít šanci vidět místo, nasát atmosféru a ideálně se potkat i s případnými sousedy. Není přece jedno, s kým se možná desítky let budete potkávat na ulici. S jakými dětmi si budou hrát vaše děti. Kdo bude ve vaší sousedské komunitě.

Rozjeď Strančice aneb East Gardens na vlastní oči

Společné setkání přímo na „místě činu“ je prostě nejlepší způsob, jak poznat lokalitu i potenciální sousedy zároveň. A současně získat maximum informací. Zejména, když na zábavné odpoledne vezmete celou rodinu – bydlení by měli vybírat všichni. Na akci Rozjeď Strančice v rámci projektu East Gardens na konci června nám sice počasí úplně nepřálo, ale za prvé jsme na to byli připraveni a za druhé byl program tak nabitý, že to nikdo ani neměl čas vnímat. 

Největší část aktivit se ostatně odehrávala ve stanech – kapela Gentle Whips hrála hity posledních let, točená Plzeň tekla proudem a na grilu ve foodtrucku se převalovaly hotdogy a vege i nevege burgery.

A co děti, měly si kde hrát? 

Pro ty byly připravené soutěže, malování, skákací hrad… No zkrátka, ani nechtěly domů. Jestli si nedokážete představit, jak může být jednání ohledně koupi bytu nebo domu na staveništi zábavné, určitě si pusťte video v úvodu článku. Nebude to jako naživo, ale pro představu a jako pozvánka na další takové setkání by to mělo stačit. Pokud chcete vidět víc, mrkněte i na naši fotoreportáž hned po akci. 

Neváhejte se nám ozvat

Mrzí vás, že jste nemohli dorazit, nebo o akci ani nevěděli? Nevěšte hlavu. Přímo tady na stránce klikněte na objednání newsletteru – neutečou vám nejen žádné další akce, ale ani novinky o plánovaných projektech nebo nejlepší nabídky, které jsou pro veřejnost tajné a dozví se o nich jen klienti z naší databáze. Zrovna teď spouštíme nový projekt Forest Views, který leží doslova uprostřed lesů, a přitom blízko Prahy. Chcete také ty nejlepší ceny, jako klienti, kteří už nás se zájmem o nový projekt oslovili? Ozvěte se ideálně teď hned přes web nebo na telefonu 220 873 614. 

Chci vědět o všem jako první