Plán na sobotu 25. května? Openhouse ve Vysokém Újezdu!

Určitě to znáte. Hledáte bydlení, a tak trávíte hodiny online, projíždíte stránky všemožných realitních kanceláří, makléřů a stavebních firem. A ačkoliv je na takových webech fotek, vizualizací a půdorysů spousta, stejně si nedovedete představit, jak finální stavba vlastně vypadá. Co to tedy protentokrát zkusit jinak a místo víkendového sezení u počítače se vydat přímo na místo činu? Pojeďte se mrknout na Openhouse do Vysokého Újezdu!

Co se za termínem Openhouse skrývá a co od akce očekávat? Jednoduše řečeno jde o zprostředkování návštěvy domu, který je na prodej. Nečeká vás ale jen obyčejná prohlídka. Setkáte se i s řadou odborníků z oboru, kteří vás po domě provedou a zodpoví všechny vaše otázky. Zábava pro děti a prvotřídní občerstvení jsou samozřejmostí. Zkrátka skvěle strávené odpoledne.

Tradice Openhouse je v západní Evropě či v USA zakořeněná, takže poutače s balónky a textem “Openhouse” potkáte na každém rohu. A protože jdeme s dobou a nebojíme se i k nám přinášet nové metody v hledání toho nejlepšího domova, rozhodli jsme se, že jeden takový Openhouse připravíme i pro vás.

Už 25. května 2019 vás rádi uvítáme ve Vysokém Újezdu. Budete si zde moci prohlédnout ekodům Black Roofs na vlastní oči. Návštěvu si naplánujte podle svých možností buď v 10, 12, nebo 14 hodin.

 

Během akce budete mít možnost prohlédnout si ekodům Black Roofs zevnitř i zvenčí. Budou se na vás těšit naši odborníci, se kterými si budete moci popovídat o parametrech domu, možnostech chytré domácnosti a nebo lokalitě Vysokého Újezdu. Aby bylo dobře postaráno nejen o vás, ale i o vaše drahé ratolesti, na zahradě budou připraveny hry v dětském koutku. O občerstvení se postará foodtruck Salt’n’Pepa.

Už je vám jasné, že je pro vás Openhouse to pravé? Zapište si do diářů datum 25. května. A nezapomeňte potvrdit svoji účast prostřednictvím našeho formuláře. Těšíme se na vás!

Rezervovat návštěvu!