Rozhodli jsme se postavit projekt v místě jako je Dubí, protože v něm vidíme obrovský potenciál k rozvoji. Kdo tam teď koupí nemovitost, bude jásat v budoucnu, protože investuje do prozatím neobjevené lokality, která se těší velkému vzrůstu.

 

A nejsme jediní, kteří takto smýšlí. V celém jejím okolí se plánuje výstavba rezidenčních projektů a lokalita se těší velké změně. Největším developerem je doposud právě GETBERG Real Estate, který postaví celou novou čtvrť s byty a parkem na místě brownfieldu jen několik set metrů od nádraží.

 

Vlakem rychle do centra

Právě nádraží je jednou z budoucích výhod této lokality. Z Kladna pojede rychlovlak, který bude stavět na letišti a směřovat až do centra Prahy. Cestujícím tak cesta přímo do centra nebo na všechny linky metra zabere maximálně 35 minut, což je rychleji, než je tomu z okrajových částí hlavního města. Projekt ICON Park bude napojen na blízké nádraží a poskytne rezidentům snadnou cestu právě do Prahy.

Příběh vzkvétající lokality

Když přijde důvěryhodný developer do lokality s velkým projektem, automaticky to přiláká další zájemce, kteří chtějí být součástí rozvoje. Ještě před rozvojem totiž lokalita nabízí skvělou příležitost investice. Čím více se v lokalitě objevují nové nemovitosti a projekty, tím nabývá na ceně a stává se atraktivním místem pro podnikání i bydlení. Když takovou příležitost chytíte včas, v budoucnu budete jásat z tak výhodné investice.

Co přinese do Dubí projekt ICON Park

ICON Park patří mezi největší rezidenční projekty v této lokalitě. Je to celá nová čtvrť s byty, kde najdete park plný zeleně a mnohem více. Uvnitř parku bude kromě relaxační zóny také aktivní, ve které bude moderní venkovní posilovna a dětské hřiště. V komerční části bude mateřská škola, obchod se základními potravinami a navíc ještě kavárna. Tahle čtvrť nabídne vše potřebné přímo u dveří.

Buďte v kontaktu s developery

Narazit na příležitost tak výhodné investice, není na denním pořádku. Důležitým faktorem je získat informace jako první a nejlépe přímo od developera. Proto udržujte kontakt a sledujte připravované projekty. Právě v počátku se totiž nejvíce vyplatí podstoupit riziko investování do něčeho, co ještě nestojí. Nejsilnějším snížením rizika je právě důvěryhodnost developera, tedy jeho historie a úspěchy.

 

Zajímá Vás ICON Park?

Vybrat si můžete 2+kk nebo 3+kk s balkonem nebo terasou. Zavolejte na +420 220 873 614 nebo rovnou vyplňte formulář na iconpark.cz.

 

Chcete získávat informace jako první? Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a získejte exkluzivní informace o nových projektech, předprodejích a speciálních nabídkách.

Chci vědět o všem jako první