Přesvědčte se na vlastní oči, jak se staráme se o to, aby noví obyvatelé East Gardens našli pro své rodiny ve Strančicích slibovaný klidný a bezpečný domov. Roli hraje lokalita i vybavenost bydlení. 

Součástí našeho týmu jsou i kolegové, kteří mají v popisu práce pohodu. Přesněji pohodu budoucích obyvatel East Gardens. A to ještě předtím, než se nastěhují. Zkušení realitní specialisté Jana Žikavská a Jakub Sklenář jsou totiž jejich průvodci od výběru nejvhodnějšího domu nebo bytu až po nastěhování.

 

A proto ve videu právě Jana a Jakub shrnují nejzásadnější důvody, proč jsou Strančice tak lákavým místem k rodinnému bydlení – East Gardens mají totiž nejen architektonické, technologické a ekologické kvality, ale nabízejí hlavně skvělé místo pro život. Právě na to totiž klademe velký důraz už při výběru lokalit pro naše realizace. (Mimochodem: dvě etapy East Gardens jsme vyprodali během pár měsíců a 10. února startuje prodej té poslední.) Kolegové shrnují i základní přehled vybavenosti našich domů a bytů, která je také velmi důležitá. Kupujete dům se zahradou? Pak potřebujete i vkusný zahradní domek. To je naše uvažování.

 

„Neprodáváme primárně bydlení…

… ale především sousedství, kvalitu života, životní styl,“ opakuje pravidelně náš ředitel výstavby a designu Kamil Dunaj. „A to všechno podmiňuje lokalita, lokalita a zase především lokalita,“ dodává vždycky. (Podrobnosti o vybavení a dalších kvalitách East Gardens si můžete poslechnout nebo přečíst v našem starším článku.) „Zájemci dnes chtějí vědět, že si budou rozumět s lidmi okolo. Že se mohou spolehnout na základní vybavenost a že si o víkendu opravdu odpočinou. Nechtějí, aby jejich děti lítaly po ulicích s klíčem na krku, jak někdy před 30 lety. Pohled na bydlení je mnohem komplexnější. A je to správně,“ doplňuje Kamil Dunaj. 

Stojí za to vystěhovat se z velkoměsta?

Getberg vybírá místa pro své projekty podle přísných pravidel. V pozadí všeho stojí cíl rozšiřovat hranice Prahy, což určuje typ lokalit a také benefity, které musí nabízet – kvalitní okolí, přírodu a zeleň obecně, plnou občanskou vybavenost i dobré sousedství díky komunikativní místní samosprávě, která o obec dlouhodobě dobře pečuje ve vzájemné shodě s místními obyvateli. 

 

Důležitá je také možnost dál se na vývoji obce podílet, protože projekt navazujících veřejných prostranství je pro nás jenom základ spolupráce. Úplnou samozřejmostí je pak skvělá dostupnost Prahy, protože většina klientů je zvyklá na životní úroveň metropole, jen si ji chtějí užívat v klidu a bezpečí menšího města. 

 

 

A co nabízejí Strančice? 

  • Jsou součástí PID a vlaky do Prahy jezdí ve špičce po 12 minutách
  • Mají vlastní městský úřad, školku, školu, lékaře, lékárnu, obchody, restaurace, vinotéku, zahradnictví, nábytek, kadeřnictví a třeba i koňskou farmu 
  • Leží v síti cyklostezek Ladova kraje, v místě je SK Sokol, fotbalové hřiště, fitness nebo minigolf, pár kilometrů v okolí jsou golfová hřiště, malé zimní středisko či aquapalace Čestlice 
  • Autem jste v řádu minut na D1 a za dalších pár minut na Chodově, v největším kulturně-obchodním komplexu ve střední Evropě

 

Nabízejí zkrátka všechny moderní vymoženosti, ale i stabilitu a společenský život rozvíjené stovky let (narozdíl od anonymity rychlokvašených periferií někde v polích).

Poznejte Strančice a projekt East Gardens podrobněji na webu nebo zavolejte na číslo +420 220 873 614. Třeba právě Jana nebo Jakub z videa vám pomůžou najít ten správný domov.

Chci vědět více o projektu