V bytovém komplexu v Unhošti vyrostly 4 budovy jako z vody. Venku už je téměř všechno hotové. Zbývá jen montáž oplocení opěrných zdí a dokončit chodníky, silnice a parkovací stání v ulici K. Čapka a Wolkerova. Všechny budovy jsou již připojené na veškeré inženýrské sítě. Dle aktualizovaného harmonogramu z minulého roku jde zatím všechno podle plánu.

Budova A, B, C

Uvnitř v bytech už na Vás možná dýchne atmosféra útulného domova, ale zbývá dokončit ještě posledních pár detailů. Podlahy, dveře, sanita už jsou hotové, už jen dokončujeme koncové prvky vzduchotechniky a internetové přípojky.

Všechny terasy a zahrady už jsou hotové včetně dělících stěn. Tady zažijete romantické večery na balkoně nebo grilování na terase.

Již jsme žádali o kolaudaci v prosinci minulého roku pro budovu A i B. Dokončení výstavby budovy C bude v březnu již tento rok (termín dokončení není termínem nastěhování).

 

Budova D

V této budově ještě dokončujeme instalaci vstupních a vnitřních dveří a děláme poslední úpravy na balkonech.

Laminátová podlaha v dekoru dřeva už je ve všech bytech a přírodní vzor rozšiřuje místnosti, takže vypadají vzdušně a čistě.

Momentálně pracujeme na montáži sklepních kójí, abyste si měli kam dát kolo nebo věci, které nepotřebujete mít nutně po ruce. Budovu D dokončíme v červnu tento rok (termín dokončení není termínem nastěhování).

Chápeme, že se už nemůžete dočkat, až se budete moci nastěhovat a i my se těšíme, až Vám předáme klíč k nové etapě Vašeho života. 

Teď je na řadě provést zákonné kroky nezbytné k převodu nemovitosti (kolaudační rozhodnutí, číslo popisné, vymezení jednotky na katastru nemovitostí na základě prohlášení vlastníka). S přihlédnutím na aktuální nepříznivou epidemickou situaci se mohou některé čekací lhůty ze strany státních orgánu prodlužovat, ale snažíme se ze všech sil urychlit všechny procesy.

 

Vždy Vám dáme včas vědět

Nemusíte mít obavy, že prošvihnete termíny uvedené ve smlouvě. Po dalším splněném kroku, Vás náš tým vždy neprodleně kontaktuje s novými informacemi a dá Vám včas vědět další instrukce. Pokud máte nějaké další dotazy, neváhejte kontaktovat mariya.kulyk@getberg.cz.

 

Zajímají Vás další naše projekty?

Tento rok již pracujeme na dvou dalších projektech. Forest Views je projekt s řadovými domy obklopený přírodní rezervací. Je to ideální bydlení pro rodiny s dětmi jen 20 minut od Chodova. Prozkoumejte projekt na forestviews.cz.

 

Další projekt ICON Park je bytový komplex jen 10 minut na západ od Prahy. Byty jsou o dispozicích 1+kk až 3+kk s balkonem nebo terasou v moderní čtvrti s občanskou vybaveností. Prozkoumejte projekt na iconpark.cz.

 

Chcete vědět o podobných projektech jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce.

Chci vědět o všem jako první