Menší byty poblíž Prahy jsou oblíbené nejen mezi mladými páry, ale i mezi seniory. Najdete tu klid a pohodu menšího městečka, do kavárny či hospody je to jen pár kroků pěšky a do Prahy půlhodinka. Byt velký tak akorát, aby se do něj  vešla i vnoučata přijíždějící na návštěvu. Vybrali si i vaši rodiče či prarodiče k životu Unhošť či Vysoký Újezd? Překvapte je společně stráveným odpolednem v jednom z lázeňských komplexů. Je opravdu z čeho vybírat!

Royal Wellness Dobříš

Rezidence v parku, která nedávno prošla rekonstrukcí, nabízí klidné prostředí a luxusní interiér. K dispozici je sauna, vířivka nebo třeba klidová zóna s televizí. Využít můžete i ubytování se snídaní v přilehlých apartmánech. A v pauzách mezi procedurami se vypravte omrknout přestavěný hrad Vargač či zámek Dobříš.

Lázně Poděbrady

Největší středočeské lázně fungují už od roku 1908 a vybrat si tu můžete z wellness, víkendových, léčebných či seniorských pobytů. Z procedur nabízí například uhličitou koupel, masážní lůžko hydrojet, návštěvu solné jeskyně a několik druhů zábalů a masáží. Za návštěvu rozhodně stojí i zámek, který je korunou celého města Poděbrady.

Lázně Mšené

Tradicí sahají až do roku 1796 a dnes nabízí wellness a léčebné pobyty, stejně jako množství různých procedur – od zábalů přes masáže až po peelingy a rehabilitace. V procedurách navíc využívají přírodní léčebný zdroj – slatinu, kterou čerpají z vlastního ložiska.

Lázně Bohdaneč

Převážně léčebné lázně, které nabízí celou řadu procedur, od těch klasických až po poslední trendy lázeňské terapie. Užít si tu můžete například světloléčbu, termoterapii, léčbu oxidem uhličitým či elektroléčbu. A pokud nevíte, kterou zvolit, můžete se poradit s odborníky přes telefon či webové stránky. Ve volných chvílích se můžete zajet podívat do nedalekého krajského města Pardubice. Perníkové srdce přijde po tolika procedurách k chuti.

Lázně Toušeň

Lázně s vlastním parkem a kolonádou se pyšní dlouhou historií – založeny byly už v roce 1899. Soustředí se zejména na kvalitní zdravotnické služby lázeňské medicíny, můžete si tu ale také zapůjčit i kola či walking hůlky a jít prozkoumat okolní lesy. Dojít můžete například až do zámku v Lysé nad Labem či do kostela sv. Václava.

Konstantinovy lázně

Ukryté uprostřed lesů v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky leží lázeňské městečko, citlivě zasazené do pestrého lesoparku. Nabízí léčebné procedury, stejně jako lázeňské pobyty se saunou, bazénem, vířivkami a pro aktivnější jedince i fitness centrem. Součástí resortu je i klidová zóna, hotel a bar s občerstvením.

Kde stojí G Residence?