Ve Vysokém Újezdu začal pátek 20. září jako každý jiný pracovní den. Od 16:30 se ale proměnil v den plný poznávání nových přátel, výtečného jídla, kvalitní hudby a v neposlední řadě hlavně dobré nálady. GETBERG totiž rozjel Vysoký Újezd a stálo to za to!

V GETBERGu letos slavíme tříleté výročí našeho působení ve Vysokém Újezdu. A protože jsme nechtěli slavit jen ve firemním kruhu, rozhodli jsme se, že uspořádáme sousedskou slavnost pro všechny původní i nové obyvatele Vysokého Újezdu – akci Rozjeď Vysoký Újezd.

Sousedé se začali scházet už během pozdního odpoledne a na uvítanou na naše hosty čekalo skvělé občerstvení v podobě burgerů, nachos nebo vaflí od legendárního Fire Food Truck a výtečného pivo od Matušky. Prvním hřebem večera byl koncert berounské kapely No Heroes, díky které v celé ulici U Vršku, kde se akce konala, zavládla opravdu pohodová a uvolněná atmosféra.

Vzhledem k tomu, že na akci dorazila i spousta dětí, skákací hrad ani dětský koutek rozhodně nezůstal nevyužitý. Počasí nám navíc opravdu přálo, a tak se akce stala nejen oslavou dobrých sousedských vztahů, ale i konce letošního léta.

Během odpoledne zbyl čas i na výlet po Vysokém Újezdu a okolí. Pro návštěvníky byla totiž nachystána půjčovna kol, a to včetně praktických cyklotras. Ti, kteří naopak nechtěli ulici U Vršku opouštět, mohli nakouknout do plně vybaveného ekodomu Black Roofs nebo strávit čas s některým z našich obchodních zástupců a poznat tak Black Roofs do posledního trámu.

Se setměním pak přišlo na řadu letní kino – hudební film Mamma Mia! Here We Go Again. Chytlavé melodie skupiny ABBA se tak staly posledním hřebem večera. A protože kino a popcorn jsou nerozlučná dvojice, pro hosty byl nachystán čerstvý a křupavý popcorn.

Za celý tým GETBERGu doufáme, že se nám podařilo uspořádat akci, díky které se mezi sebou poznali noví i staří sousedé nebo se sešli staří známí. Věříme totiž, že spokojené bydlení není jen o domě jako takovém, ale hlavně o přátelských sousedských vztazích a pohodové atmosféře v celém městě.

Připomeňte si s akci Rozjeď Vysoký Újezd spolu s námi a prohlédněte si fotogalerii na našem Facebooku.

Fotogalerie