Zvažujete, jaká investice je pro vás ta pravá, váháte, zda pořídit nemovitost a potřebujete se rozhodnout, kam nejvýhodněji vložit peníze? Máme pro vás 7 skvělých důvodů, proč investovat do bytu v našem projektu G Residence.

1. Stabilní reality

Nemovitosti jsou stabilní nejen tím, že mají základy pevně zapuštěné v zemi, ale také jako investice. Ale teď vážně – narozdíl od řady finančních produktů a dalších typů investic jsou nemovitosti jednoduše stabilním a bezpečným způsobem, jak zhodnocovat své peníze. Proč? Odpověď je jednoduchá. Lidé vždycky budou chtít bydlet. Pokud navíc jde o bydlení v úžasné lokalitě a v chytře vyprojektovaném a kvalitně postaveném domě, jde o ideální investiční příležitost.

2. Výborná lokalita

Investiční odborníci se shodnou, že pro lukrativitu investice do nemovitosti je zásadní její atraktivita pro budoucí obyvatele. Doprava, služby, místo pro relaxaci – o to všechno nájemníci stojí a budou stát ve frontě, pokud se váš nově pořízený byt nachází na šikovném místě. Z Unhoště, kde G Residence stojí, jste za půl hodiny v centru Prahy. Najdete tu vše potřebné – obchody, školku a školu, kulturní vyžití i okolní lesy. 

3. Přímo od developera

Když si pořídíte nemovitost přímo od dobrého developera, získáte spoustu výhod. V GETBERGu si zakládáme na špičkovém zákaznickém servisu, naprosté transparentnosti a otevřenosti. Budete tedy přesně vědět, do jakého bytu investujete, znát všechny detaily financování projektu, veškeré specifikace týkající se stavby, územního plánu i okolí projektu.

4. Vybere si každý 

G Residence se vyznačuje jednou úžasnou vlastností. Najdete tu totiž byty celé řady dispozic a uspořádání. Od 1+kk po 4+kk, různé půdorysy, byty s chytře vymyšlenou pracovnou, s balkonem či terasou, s různými velikostmi obývacích pokojů… Ať už si byt, který pořídíte na investici, představujete jakkoli, tady ho najdete.

5. Nájemníci se o byt poperou

Není to jen lokalita, co činí z G Residence lukrativní projekt pro investory i nájemníky. Unhošť sama o sobě je skvělým místem. Projekt se ovšem navíc nachází přímo v srdci této historické obce a je stvořený k pohodlnému životu. Balkony a terasy, předzahrádka a zeleň všude kolem jsou v G Residence samozřejmostí. Byty jsou vymyšlené tak, aby se v nich dobře bydlelo. Najdete tu klidné místo na práci, chytře vymyšlený prostor pro společně trávený čas i pokoje postavené tak, aby se jednotliví členové domácnosti nerušili. 

6. Vyhněte se dani

Díky tomu, že se stanete prvním majitelem jednotky, neplatíte 4% daň z nabytí nemovitosti. Na průměrné ceně bytu v G Residence tak ušetříte skoro 200 000 Kč, které můžete využít třeba na moderní vybavení kuchyně! 

7. Ideální bydlení pro příští generaci

Jedním z nejlepších způsobů, jak investovat, je myslet na budoucnost vašich dětí. V G Residence najdete skvělé byty pro mladé lidi, páry či mladé rodiny, pokud tedy do jednoho investujete, usnadníte dětem start do života, až dospějí. Unhošť je navíc lokalitou, která se nachází v klidné obci blízko přírody, ale zároveň poblíž Prahy. Hlavní město se díky rozvoji infrastruktury stále přibližuje, v G Residence si tak příští generace užije pohodu na dosah metropole. 

Uvažujete o G Residence jako o ideálním způsobu investování? Ozvěte se nám a my najdeme nemovitost přesně podle vašich představ.

 

Spojte se s námi!