Každé čtvrtletí pro Vás děláme report ze všech našich projektů, abyste byli dostatečně informovaní o celém průběhu stavby Vašeho nového domova. A co se událo za poslední tři měsíce na všech našich stavbách? To se dozvíte v tomto článku.

 

East Gardens

Poslední tři měsíce ve Strančicích jste mohli vidět spoustu nových tváří, protože stále probíhá předávání klíčů našim klientům, tedy Vaším sousedům. Stavbu první etapy domů jsme dokončili a pustili jsme se do okolí domů. Momentálně pracujeme na doladění parku s dětským hřištěm, které plánujeme finalizovat v průběhu jara, takže již brzy se v něm budou prohánět děti ze sousedství.

 

V 2. etapě byly dokončeny střešní krytiny a zateplení budov. Nyní probíhají dílčí nátěry fasád a realizují se zpevněné plochy a členění. Zahrady už získávají tvar a uvnitř domů se pokládá dlažba a podlahová krytina. Začneme malovat a instalovat dveře.

Zahájili jsme také kolaudace, na které se v příštích měsících zaměříme a bude jich přibývat stále více. Už se nemůžeme dočkat, až budeme moci předat další domovy našim klientům.

 

ICON Park

Všechny bytové domy mají hotové pilotové založení a již je vidět jejich přesnější poloha v celém areálu. Byla také provedena pokládka splaškové a dešťové kanalizace a dokončuje se betonáž podkladních betonů. Stavbu momentálně připravujeme na nástup generálního dodavatele stavby.

 

Forest Views

Ulice U Sovy se rozrostla neuvěřitelným tempem. Domy už lemují celou ulici a právě se dokončily krovy a pokračují práce na střešních konstrukcích. V některých domech už se dokonce zahájili práce uvnitř a to konkrétně na vnitřních příčkách.

 

K velkému pokroku také došlo ve vedlejší ulici U Jezevce, kde je u domů dokončeno zdivo v přízemí. V jedné části se dokončují stropní konstrukce a v té druhé jsou zahájeny zdící práce v prvním podlaží. Zem se hnula také v místě čistírny odpadních vod, kde se dokončují betonové stěny spodní stavby.

 

Nezapomeňte se podívat na všechny naše stavby pomocí videa z ptačího pohledu.

Chcete vědět o podobných projektech jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce nebo vyplňte formulář a my se Vám obratem ozveme s novými projekty.

Chci vědět o všem jako první