Celkem 4 budovy s výtahem a garážemi nabídnou 230 nových bytů s balkonem nebo terasou. Podívejte se, jak bude vypadat jeden z průkopnických projektů v části Dubí v Kladně, kde vzniká nová moderní čtvrť s občanskou vybaveností.

 

Jeden z největších projektů v Kladně je průkopnickým projektem v rostoucí lokalitě Dubí, kde leží rozsáhlý brownfield s obrovským potenciálem pro rozvoj. Projekt ICON Park je prvním projektem v této lokalitě, jehož výstavba již započala a přinese s sebou i novou občanskou vybavenost.

 

Nové veřejné prostranství nadchne Vás i děti

Součástí projektu je vybudování dětského hřiště spolu s venkovní posilovnou, které jsou díky své poloze ideální pro aktivní rodiče, kteří se rádi zapotí a zároveň chtějí mít přehled o svých dětech, které se snadno seznámí na dětském hřišti.

 

Nakoupíte, vyzvednete děti a ještě dáte si kávu

Nová komerční zóna se nachází uprostřed projektu a najdete v ní vše, co potřebujete. Prodejna se 100 m2 vám kryje záda kdykoliv potřebujete nakoupit suroviny a v útulné kavárně vypnete a dáte si lahodný šálek kávy. Mezitím také můžete vyzvednout děti z vedlejší školky.

 

Parkovat je možné u domu i v garáži

Projekt ICON Park byl navržen pro budoucnost. Infrastruktura je promyšlená pro bezpečnost chodců a zároveň nabízí spoustu parkovacích míst před domem. V garážích jsou parkovací místa naproti sklepním kójím, což je velmi praktické, když jedete například na hory.

 

Užijete si pobyt venku u sebe doma

Možnost trávit čas venku je v tomto projektu prioritou, proto má každý byt balkon nebo terasu. Byty 1+kk mají balkon velký minimálně 5,7 m2 a největší terasa u bytů 3+kk má až 47,9 m2. V těchto bytech tedy vždy najdete prostor na posezení na čerstvém vzduchu.

 

Hledáte nové bydlení nebo výhodnou investici?

Byty v tomto projektu jsou nyní v prodeji a přilákali již spoustu investorů a také rodin s dětmi, které hledají výhodnější alternativu bydlení než mají v Praze. Tato moderní čtvrť totiž bude hravě konkurovat populárním čtvrtím pro bydlení v Praze a díky budoucímu rychlovaku se dostanete do centra i rychleji než z okrajových částí velkoměsta.

 

Volné byty z projektu ICON Park najdete na iconpark.cz. V případě jakýchkoliv dotazů vyplňte krátký formulář a my se Vám obratem ozveme.

Prozkoumat byty