Tento rok je pro nás opravdu výjimečný. Máme totiž hned čtyři aktivní stavby a budeme předávat dva projekty do rukou našich klientů. A abyste byli v obraze, píšeme pro Vás každé čtvrtletí report ze všech našich staveb. Přečtěte si, co se událo na našich stavbách za druhé čtvrtletí.

 

G Residence

Moderní bytový komplex v Unhošti už je plně dokončen a kromě zahradních úprav v okolí budov, uvnitř probíhají také poslední úklidové práce a my už se nedočkavě připravujeme na předání klíčů našim klientům.

East Gardens

Ve Strančicích je opravdu živo. První fáze projektu je kompletně hotová a většina domů dokonce i zkolaudovaná. Teď už čekáme na kolaudaci u posledních pár domů. Teď se chystáme na předávání klíčů od nových domovů postupně všem majitelům. Tohle je náš druhý projekt, který letos předáme našim klientům.

Forest Views

V Babicích Dařboži už můžete vidět, kudy povedou jednotlivé ulice a právě v ulici U Sovy jsou téměř hotové základy a teď už si dělníci brousí zuby na další základy v ulici U Jelena a U Jezevce. Okolí už během jara nádherně vykvetlo a i ve videu je vidět krásná zeleň. Domy se zahradou z projektu Forest Views jsou právě v prodeji.

ICON Park

Výstavba projektu ICON Park je teprve na začátku, ale za poslední 3 měsíce se udělalo spousta práce. Provedly se výkopové práce a úprava terénu. Udělalo se také hlubinné založení, tedy pilotáž pro všechny budovy. Byty z projektu ICON Park jsou právě v prodeji.

Nezapomeňte se podívat na všechny naše stavby i pomocí videa z dronu.

Chcete vědět o podobných projektech jako první? Objednejte si náš newsletter přímo tady na stránce nebo vyplňte formulář a my se Vám obratem ozveme s novými projekty.

Chci vědět o všem jako první