Stanovili jsme si cíl vybudovat místo pro spokojený život rodin, kde se ze sousedů stávají přátelé a z dětí kamarádi na celý život. A právě teď se náš cíl stává pomalu realitou. Podívejte se na nejaktuálnější fotky ze stavby.

 

Ve Forest Views se hýbe svět

Všechno jde podle plánu a v Dařboži můžete slyšet traktory, bagry a stavební práce, které jedou na plné obrátky. Právě minulý týden totiž proběhly první přípravy na zahájení stavby.

Základem jsou zemní práce

Nejdříve je potřeba pořádně připravit terén, a proto jsme hned začali s rovnáním zeminy a úklidem celého okolí. Teď jsou okolo domů vidět holé pláně, na kterých budou stát nové domy se zahradou.

Pod Sluncem je první na řadě

Již plánujeme vytvoření stavební komunikace, která co nejméně omezí stávající zástavbu. Jako první začne výstavba naší první etapy projektu Pod Sluncem, která je momentálně v prodeji.

A jak to bude vypadat?

V lese sází spoustu nových stromků a obnovují lesy. Okolní louky na jaře září všemi barvami a provoní celou krajinu. Tady je příroda ještě v pořádku, je to totiž přírodní park. A uprostřed toho všeho bude stát projekt Forest Views, ve kterém máte šanci bydlet v domě se zahradou právě teď.

Děti prožijí dětství mezi kamarády

Na hřišti se pravděpodobně všechny děti ze sousedství seznámí a společně prožijí dětství plné zábavy a dobrodružství v jedinečné přírodě, kde mohou bezpečně dovádět do aleluja.

V lese jste za pár kroků

Ještě snadnější přístup do okolního lesa Vám zajistí pěší cesty, které vedou mezi zahradami a jsou přímo napojené na okolní přírodní park. Milovníci cyklistiky určitě ocení, že nemusí tahat špinavá kola přes celý dům, ale mohou vyjet rovnou ze zahrady. 

Dostupné bydlení v unikátní lokalitě 

Tady získáte neomezený prostor pro trávení času v přírodě a budete dýchat ten nejčerstvější vzduch. Díky prostředí se Vám zlepší spánek a budete se cítit uvolnění. Tohle je ideální bydlení pro rodiny s dětmi, které chtějí pro své děti dětství obklopené kamarády a přírodou.

 

Máte pocit, že tohle je přesně pro Vás?

Jděte na forestviews.cz a vyplňte formulář nebo zavolejte na  +420 220 873 614 a my se Vám budete osobně věnovat.

 

Chcete získávat informace jako první? Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a získejte exkluzivní informace o nových projektech, předprodejích a speciálních nabídkách.

Chci vědět o všem jako první