Chcete už dlouho začít s novým koníčkem, ale nemůžete si vybrat? Klasické míčové sporty nejsou nic pro vás a při představě ranních 10 kilometrů či skupinových kruhových tréninků se vám ježí vlasy hrůzou? Chcete trávit čas v přírodě, ale okolí vašeho domu už máte prochozené křížem krážem? Pak je možná právě bydlení vedle golfového resortu a členství v klubu tím, na co jste čekali.

Proč golf?

  • Chůze je nejpřirozenějším pohybem pro člověka. Ujít jen tak bezcílně denně 10 kilometrů není ale zábava pro každého. Při golfu si ovšem našlapané kilometry ani neuvědomíte! Průměrný golfista při hře na 18 jamek právě takovou vzdálenost ujde.
  • Golf formuje přátelství na celý život. Není nad to se pravidelně sejít na hřišti a mimo hru si popovídat o novinkách ve vašich životech. Po výhře pak můžete posedět v golfovém klubu “na jednom”.
  • “Golf je jen pro bohaté.” Tuto větu jsme asi slyšeli všichni, opak je ale pravdou. Nejen, že vybavení pořídíte i do 10 tisíc, ale vydrží vám třeba 20 let. Půjčení golfové hole v klubu Albatross vás navíc vyjde jen na stovku, ruční vozík pak na 200 Kč.
  • Golf vás naučí trpělivosti a dobrým mravům. Je nepsané pravidlo, že na golf chodí člověk čistě a slušně oblečen, upraven, po hřišti se pohybuje klidně, s respektem k ostatním hráčům a po hře, ať už dopadne jakkoli, si vždy protihráči podají ruce a poděkují za hru. 
  • Golf nezná věkové hranice. Hrát může kdokoliv, ať je mu kolik chce a je zdatný jak chce.

Proč je bydlení u golfového hřiště výhodou?

  • Atraktivita lokality bude i díky resortu jen a jen stoupat. Můžete si tedy být jistí, že se vám vaše investice vrátí.
  • Díky turnajům golfový resort navštěvují návštěvníci z celého světa. I díky nim obec prosperuje a může více investovat do občanské vybavenosti a zajistit tak rezidentům kvalitní a pohodlný život.
  • Golfový resort je z velké části dokonale upravená zelená plocha. A na tu se kouká mnohem lépe než na nové zástavby, no ne? Takhle máte jistotu, že se vám za domem nezačne za chvíli ozývat zvuk sbíječky.
  • Dojíždění do posilovny či procházení stále stejných tras může být unavující a často demotivující. Kdo by nechtěl mít to do svého oblíbeného klubu jen pár minut pěšky?

Kam za golfem vyrazit?

Golfový klub Albatross ve Vysokém Újezdu blízko domů Black Roofs přináší pro své členy širokou škálu aktivit a unikátních výhod.  Od roku 2016 je členem prestižního klubu EUROPEAN TOUR PROPERTIES. Do tohoto společenství patří nejlepší hřiště v Evropě, na kterých se konají akce spojené s European Tour. Již 6 let se právě v resortu Albatross konají turnaje Czech Masters ze série European Tour, díky kterým Vysoký Újezd navštívili hráči jako například Lee Westwood, Thomas Bjorn či John Daly a Danny Willet. Zahrajte si na stejném trávníku jako oni!

Zahrát si můžou i vaše děti – klub provozuje golfovou akademii, a v letních měsících dokonce letní dětské kempy. Plusem je i krásný výhled do okolní přírody a možnost využití privátních prostor tohoto luxusního a moderního resortu. Stále váháte? Zavolejte do klubu Albatross, domluvte si prohlídku okolního bydlení Black Roofs a zjistěte o lokalitě a právě o golfovém klubu víc.

O lokalitě Black Roofs