Máte doma malého dobrodruha nebo zvídavou výletnici, které nebaví sedět doma a okolí vašeho bydliště už znají nazpaměť? Načerpejte tipy na outdoorové aktivity, vyražte na výlet a vytvořte společně nezapomenutelné vzpomínky.

1. Lanové centrum

V lanových centrech se s dětmi nejen skvěle pobavíte, ale zároveň se tam naučí obratnosti a zodpovědnosti. Pohyb vysoko nad zemí v profesionálním lanovém centru výborně kombinuje adrenalin a bezpečnost.

Navštivte například lanový park Lanáč v Kladně či Tlusticích. Od června do července ho můžete ve všedních dnech navštívit od 14 do 19 hodin, o víkendu od 13 do 20 hodin.

2. Geocaching

Obyčejná procházka může být někdy pro děti trochu nuda. Udělejte z ní honbu za pokladem a své ratolesti už nikdy nebudete muset přemlouvat, aby s vámi vyrazili na výlet! A těm kreativnějším můžete dát další úkol – přímo jednu kešku vytvořit a schovat. Zjistěte víc na oficiální stránce geocachingu.

3. Minigolf

Netradiční zábava pro sportovce každého věku. Fyzicky je minigolf sice nenáročný, ale uvidíte, že občas budete mít problém udržet nervy na uzdě. Děti si navíc zlepší motoriku, přesnost a dozví se něco i o fair play. Zahrajte si minigolf třeba v klubu Adventure golf v Horním Bezděkově od 10 do 21 hodin.

4. Šlapadla

Nasávat sluneční paprsky nemusíte jen na dece v přeplněném parku či okoukané zahradě. Výborným místem, kde se opálit a zároveň potrénovat stehenní svaly a podívat se na nové místo je šlapadlo. A je jen na vás, jestli se chcete projíždět v retro autě, labuti či dáte přednost klasickému šlapadlu. Krásným místem, kam na šlapadla vyrazit je pražský Žofín či DOCK na Palmovce.

5. Vodáctví

Velcí dobrodruzi budou výletem na vodu určitě nadšení! Ať už zvolíte klidnou vodu či se rozhodnete zdolávat nebezpečné jezy, vodáctví je vždycky velká zábavaStačí najít dobrou půjčovnu a vybrat si raft, nebo jiné plavidlo.

 

Zkoukněte G Residenci v Unhošti