Zahájili jsme stavbu v Babicích Dařboži, kde postavíme projekt s řadovými domy uprostřed přírodního parku. Podívejte se, jak to momentálně vypadá na stavbě a mrkněte i na video s průletem všech našich aktuálních staveb.

Připravili jsme terén

Březen a duben byl ještě ve stylu příprav celého areálu v Dařboži a jeho transformace na profesionální staveniště. Povedlo se nám odstranit náletové dřeviny a upravit terén, aby stavba měla co nejhladší průběh a mohli jsme začít na základech domů.

Pečlivě jsme plánovali

Bez plánování se stavba neobejde a hlavní pro nás bylo vymyslet efektivní stavební komunikaci, která poskytne velké technice hladký pohyb po staveništi s ohledem na ostatní domy a bezpečnost jejich obyvatelů. Stavbu jsme pečlivě naplánovali, abychom co nejméně omezili dosavadní rezidenty. Proto se právě teď soustředíme na vybudování separátního stavebního vjezdu, který povede okolo projektu až k první etapě.

Postavíme pevné základy

Květen už je za dveřmi a s ním i to správné počasí na stavění pevných základů. Pracovníci už se tak chystají přímo na staveniště na začátku května a v průběhu dalších měsíců už budete moci vidět domy postupně vykukovat ze země, jako houby po dešti.

Až dokončíme první etapu

Po první etapě ale nekončíme, máme před sebou pak ještě další dvě etapy a následně ještě komerční zónu, kterou plánujeme uvést do provozu v roce 2025. Rezidenti Forest Views tak budou mít úplně všechno přímo v projektu. Postavíme celkem 115 domů přímo uprostřed přírodního parku!

Vytvořili jsme video s průletem všech našich aktuálních staveb. Podívejte se z ptačího pohledu do Unhoště na G Residence, do Strančic na East Gardens nebo do Babic Dařbože na Forest Views.

Ještě nemáte rezervovaný dům?

Pomůžeme Vám vybrat si ten správný dům pro Vás nebo Vaši rodinu a probereme s Vámi společně celý projekt. Chcete, abychom Vás kontaktovali? Vyplňte formulář na forestviews.cz a my se Vám obratem ozveme.

Dejte mi vědět