Seznamte se blíže s jedním z největších developerů, který staví rezidenční projekty v dostupnosti hlavního města. Zjistěte proč se soustředíme zrovna na bydlení v okolí Prahy a co jsou naše priority v bydlení.

 

Jako developer máme velkou zodpovědnost, protože měníme krajinu i města a tvarujeme tím budoucí vývoj celých lokalit. Stavíme nové rezidenční čtvrtě, zvyšujeme dostupnost bydlení a především máme vliv na standard bydlení a jeho kvalitu. Náš produkt ovlivňuje životy lidí na dlouhá léta a to bereme opravdu vážně.

Naší vizí je lepší život

Aktivně zvyšujeme nabídku bydlení a i přes nepříznivé podmínky na trhu se naše stavby nezastavily a my stále pokračujeme v přípravě dalších nových projektů. Jsme tu proto, abychom zvýšili kvalitu života lidí tím, že jim poskytneme místo pro lepší život a přitom s dobrou dostupností Prahy. Objevujeme nové lokality v okolí hlavního města a rozvíjíme jejich potenciál k bydlení.

Proč stavíme za Prahou

Proč pražáci utíkají každý víkend z Prahy ven? Právě proto, že v samotné Praze jim něco chybí. Je to něco, co my jim můžeme dát již v základu domova a za stejnou cenu jako za byt v Praze. Spoustu přírody, místa na výlety, zahradu, prostor, klid, přátelské sousedy a další. Navíc stavíme celé čtvrtě s ohledem na rodiny s dětmi a to dětství prožité blízko přírody a v bezpečí mezi kamarády je k nezaplacení. Psali jsme o tom i v našem článku, který si můžete přečíst zde.

Jak budujeme projekty

Nestavíme pouze nové bydlení, ale rozvíjíme celé čtvrtě. Soustředíme se na větší urbanistické celky, do kterých můžeme vložit více, než jen nemovitosti. Vylepšujeme i jejich okolí a přinášíme do projektů novou občanskou vybavenost, společná místa k setkávání a hlavně spoustu zeleně. Nejdříve myslíme na budoucí životy lidí a až poté na peníze.

Domov od Getbergu

Hledáme ty správné sousedy se stejným životním stylem. Stavíme pro lidi, kterým záleží na tom, kde žijí a chtějí vyšší kvalitu života. Myslíme na Váš budoucí život a podle toho navrhujeme dispozice, stanovujeme standardy a bereme ohledy na dostatek prostoru nejen uvnitř, ale také na čerstvém vzduchu. Pokud oceňujete bydlet mezi přáteli a v blízkosti přírody a chcete pro své děti klidné prostředí v bezpečí, je pro Vaši rodinu domov od nás to pravé.

Ztotožňujete se s naší vizí?

Pokud potřebujete poradit a hledáte bydlení v okolí Prahy, tak právě pro Vás máme v prodeji rovnou tři projekty a další připravujeme. Zavolejte na +420 220 873 614 a buďte s námi v kontaktu.

Získejte informace o nových projektech, speciálních nabídkách nebo exkluzivních předprodejích jako první. Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a my Vám je budeme pravidelně posílat na email.

Chci vědět o všem jako první