To, že je projekt Black Roofs unikátní, už jste od nás jistě slyšeli. V čem přesně je tak výjimečný?

Přečtěte si více o výhodách bydlení v jednom z chytrých domů.

1. Energetická úspornost

Chytré domy umí naplno využít tepelné zdroje, jakými jsou například sluneční paprsky prostupující okny či teplo vydané elektrickými spotřebiči. Po celý rok nepropustí nasbírané teplo ven a díky tome udržují v místnostech příjemnou teplotu s téměř nulovými náklady. I proto jsou okna výhradně třívrstvá, aby zaručila co nejkvalitnější izolaci.

2. Fotovoltaický panel

Díky panelům získáváte energii přímo ze slunce, bez hluku, škodlivých emisí či znečišťujících plynů. Navíc bezpečně a spolehlivě a téměř bez jakékoliv potřeby údržby.

3. Rekuperace vzduchu

Jedná se o efektivní, ekologické a provozně levné vytápění. Výměník rekuperátoru “vezme” teplo odpadnímu vzduchu a předá ho vzduchu čerstvému, místo toho, aby se musel znovu ohřívat. Zamezí tak nejen zbytečným výdajům, ale i nechtěné vlhkosti vzduchu, což je obrovskou výhodou pro lidi s dechovými potížemi či alergiky.

 

 

4. Centrální vytápění

Díky centrálnímu vytápění se vyhnete obsluze topného zařízení, tepelným ztrátám při nabíhání technologie a starostem o zdroj emisí, který se nachází mimo dům. Centrální vytápění je díky absenci tepelného zařízení přímo v domě také mnohem bezpečnější volbou.

5. Digitální nastavení teplot

Jedete na dovolenou a zapomněli jste vypnout topení? Nebo se z dovolené naopak vracíte, ale nechcete přijet do chladné ložnice? Pak jistě oceníte ovládání teplot v jednotlivých místnostech skrze váš smartphone. Jednoduše vyberete místnost a nastavíte požadovanou teplotu.

 

Přijďte se (nejen) o těchto výhodách přesvědčit na vlastní oči a zamluvte si osobní prohlídku.

Rezervovat prohlídku