Právě teď Vás příjemně překvapí náš nový projekt Sun Valley v Tuřanech u Slaného jen 18 min od Prahy. Hotové novostavby jsou připravené rovnou k nastěhování a ještě k tomu s maximální úsporou energií. Prohlédněte si, jak to vypadá uvnitř a jaké technologie se skrývají pod pokličkou těchto domů.

 

Další projekt ideální pro rodiny jsme si tentokrát připravili jako překvapení. Jsou to totiž domy, do kterých se můžete nastěhovat třeba zítra. Vybavená koupelna i kuchyň v designovém provedení vyrobeným na míru interiéru. Promyšlená stavba od počátku až do konce počítala se zabudováním veškerých technologií a podíleli se na ní ti nejlepší odborníci z oboru technologií, staveb i designu. Objevte bydlení zalité sluncem v Sun Valley.

To je výhled!

První co Vás při příjezdu k projektu nadchne je opravdu nádherný výhled na nejznámější české hory. Tuřany u Slaného se totiž nachází v nadmořské výšce 332 m a v hezkém počasí dohlédnete až na samotný Ještěd. Opravdovou pýchou ale je, že stojíte právě tam, kam sahá i nejznámější česká legenda o praotci Čechovi a hoře Říp, která ve výhledu jasně vyniká. V lokalitě najdete všechno od těch nejzákladnějších potřeb až po kulturu a zábavu. Zažijete tady bohatý městský život, ale užijete si i příjemné ticho a pohodu.

Kam se vejde celá rodina

V projektu najdete trojdomy nebo bungalovy vždy s prostornou zahradou a dokonce i s půdním úložným prostorem. Vybrat si můžete variantu bydlení v trojdomě, kde jsou vždy 3 jednotky o dispozici 4+kk a 5+kk nebo sáhněte po maximálním komfortu jednopatrových bungalovů o dispozici 5+kk. Všechny domy jsou vybavené a připravené k nastěhování a to včetně zahradních úprav s přípravou na automatické zavlažování. 

Komfortně a nízkoenergeticky

Tohle je promyšlené bydlení se zavedenými moderními technologiemi, které vytváří maximální možnou úsporu energií u trojdomů a z bungalovů dělají energeticky soběstačné bydlení. Fotovoltaické panely jsou napojené na ohřívání vody a díky baterii je uchována i momentálně nespotřebovaná energie. Rekuperace zajišťuje nonstop čerstvý vzduch i pohodlnou regulaci teploty v každé místnosti. Nabíjecí stanice na elektromobil se nachází u každé jednotky a ušetří Vám peníze i čas. Díky bydlení v Sun Valley budete o krok napřed v oblasti technologií a budete mít minimální spotřebu na energie.

Co se skrývá uvnitř?

Uvnitř Vás oslní vysoký standard vybavení i praktické doplňky, které na první pohled možná neuvidíte. V pracovně například najdete dostatek zásuvek dokonce i pod podlahou, abyste nemuseli tahat kabely po celé místnosti, stejně je tomu tak i v obývacím pokoji u televize, kde kabely protáhnete zdí. Dalším z doplňků jsou magnetické zámky u dveří, které Vám umožní zavírat dveře bez mačkání kliky nebo venkovní žaluzie ovládané z mobilu a objevit zde můžete mnoho dalšího.

Kuchyň je vyrobená na míru z dílny italské značky Scavollini včetně vestavných kvalitních spotřebičů. 

V koupelně pak najdete velkoformátové obklady i značkovou sanitu a na míru vyrobený nábytek. U stropu jsou navíc instalovaná LED světla na dálkové ovládání. Tu správnou barvu osvětlení tak můžete nastavit i v průběhu Vaší relaxační koupele.

Otevřete dveře novému životu

Dnes je velmi turbulentní doba a pokud hledáte nové bydlení, kam se můžete nastěhovat třeba zítra, rezervujte si osobní prohlídku co nejdříve. V projektu jsou pouze 3 bungalovy a 4 trojdomy. Jděte na sunvalley.cz a vyplňte formulář. My Vás osobně vyzvedneme a společně si uděláme prohlídku Vámi vybraného domu.

 

Získejte informace o nových projektech, speciálních nabídkách nebo exkluzivních předprodejích jako první. Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a my Vám je budeme pravidelně posílat na email.

Chci vědět o všem jako první