Kladno je největším městem ve Středočeském kraji a díky jeho propojenosti s hlavním městem se pochopitelně těší velkému rozvoji. Nyní se dělí na několik částí a právě průmyslová část Dubí má největší potenciál rozvoje.

 

Bývalá bohatá průmyslová zóna Dubí nyní prahne po revitalizaci a je povážována za jednu z nejprestižnějších brownfieldů. Budoucí potenciál této oblasti přilákal mnohé developerské společnosti a také investory, kteří vidí obrovský potenciál v rozvíjející se lokalitě blízko Prahy.

 

Největší rozvojová plocha v Kladně

Strategická poloha části Dubí je ideálním místem pro bydlení v blízkosti letiště a Prahy, ale do teď tu vládla pouze prázdná místa po bývalých továrnách a stará výstavba domů. Nyní se tato lokalita těší největšímu rozvoji z celého Kladna. Právě široký prázdný prostor nabízí skvělou příležitost pro kompletní revitalizaci. Navíc v ní je již vlakové nádraží a zabudovaná infrastruktura, která bude samozřejmou součástí celého rozvoje.

Revitalizace místo úbytku zeleně

Podél hranic Kladna se nachází lesy a orná půda, což jen těžko dovoluje městu rozvíjet se do šířky. Navíc stavět další rezidenční projekty na úkor zeleně, když je v jiných oblastech spoustu nevyužitého prostoru po průmyslových budovách nedává smysl. Do Kladna se také stěhuje čím dál více pražanů, protože si zde mohou dovolit vyšší kvalitu a přitom jsou stále na dosah Prahy. Revitalizace již stavbou zasaženého místa je nyní tím nejlepším řešením pro růst města.

Moderní architektura i občanské vybavení

V Dubí se připravuje více projektů od mnoha developerů a díky tomu zde vznikne celá oblast s novou moderní architekturou a občanským vybavením. Každý rezidenční projekt s sebou přináší mnoho výhod a nových příležitostí jako jsou nové obchody, školy, restaurace, podnikatelské záměry a další obyvatele. A teď si představte, že v Dubí bude takových příležitostí stále přibývat a během několika let se z bývalé průmyslové zóny stane jedno z nejatraktivnějších míst k životu.

Využijte tuto příležitost

Jsme největším developerem v této lokalitě a máme s ní velké plány do budoucna. Právě teď v Dubí stavíme projekt ICON Park, který do lokality přinese nejen nové obyvatele, ale také novou moderní mateřskou školu, kavárnu, obchod a park s hřištěm i s venkovní posilovnou. Dubí se stane nejmodernější částí Kladna a vy můžete být na jejím počátku. 

Jděte na iconpark.cz a zjistěte o projektu více.

 

Získejte informace o nových projektech, speciálních nabídkách nebo exkluzivních předprodejích jako první. Přihlašte se k odběru newsletteru tady na stránce a my Vám je budeme pravidelně posílat na email.

Chci vědět o všem jako první