“S GETBERGem je radost dělat něco tak zásadního jako kupovat svou první nemovitost.” říká letuška.

Miluje cestování, v Česku má ale pořád jedno ze svých “doma”. I když tráví čas v oblacích a navštívila už desítky států, rozhodla se investovat do projektu, který je pevně spjatý s její rodnou zemí – a to doslova. Jak a proč se rozhodla pro koupi bytu v projektu G Residence? Seznamte se, možná jednou budete sousedy!

Jako letuška pracuji už šest let. Stalo se to tak nějak samo, začala jsem v nízkonákladové společnosti a po dvou letech úspěšně prošla výběrovým řízením u jedné z nejvýznamějších aerolinekOAE. Byla to příležitost, která mi obrátila život naruby, otevřela mi oči a navždycky mě obohatila,” popisuje. “Díky práci v mezinárodním prostředí jsem poznala řadu kultur, jejich zvyky, tradice, náboženství – to považuji za největší výhodu své profese,” vysvětluje. Za svůj domov považuje napůl Dubaj a napůl Česko. “Dřív jsem si nemyslela, že je možné mít dva domovy. Česko mi ale díky častému létání připadá blízko, co by kamenem dohodil. Kdybych měla popsat svůj život jen dvěma slovy, bylo by to ‚v kufru‘.” 

Díky cestování poznala veliký kus světa, nejvíce si zamilovala Kapské město a Afriku obecně, Nový Zéland nebo Singapur. “Opravdu cestuji hodně, o to víc si ale vážím toho, co máme doma. ‚Všude dobře, doma nejlíp‘ rozhodně platí i pro mě, člověk si to nicméně asi neuvědomí, dokud se na nějaký čas neodstěhuje.

Kde v Česku se dle jejího názoru žije nejlépe? ”Praha je nádherné město, není náhodou, že je to častý cíl turistů, ale taky jde o skvělé místo k životu.Její vysněný dům by ale vypadal trochu jinak než byt v centru metropole.Měl by být světlý, vzdušný a v přírodním stylu. Ideálně se saunou. Jednoduchý a praktický, nemám ráda přeplácané věci,” popisuje. Projekt G Residence v Unhošti je tak skvělou střední cestou – i proto, že se teprve rozhodne, jestli se do něj rovnou nastěhuje, nebo ho začne pronajímat. “Je pro mě zásadní, že nejde o satelitní městečko, ale obec s historií, právě spojení s dějinami naší země a Evropy mě baví,” popisuje.

“Investovat do nemovitosti na tak atraktivním místě je nejlepší věc, jakou může člověk udělat,” pokračuje. Uvažovala i o koupi bytu přímo v Praze, G Residence je však výrazně cenově dostupnější a Unhošť je skvěle občansky vybavená. “Vše potřebné jako restaurace, škola, supermarket, lékárna, květinářství… je jednoduše po ruce. Navíc je obec od Prahy situovaná na stejnou světovou stranu jako můj třetí domov – letiště,” směje se. 

A jak si svůj nový byt zařídí? “Určitě se do něj nějak promítne má cestovatelská duše. Líbí se mi, že jde o minimalistickou novostavbu, takže to budu muset nějak skloubit.Zatím vítězí představa kombinace čistých linií G Residence a přírodních, barevných a zvířecích motivů z Afriky. “Samozřejmě se inspiruji i na internetu nebo v designových časopisech, nejvíc mě ale stejně ovlivňuje cestování. Lidé vás v Africe či Asii často nechají nakouknout k sobě domů, jsou velmi otevření a přátelští. To v Česku jsme v tomhle ohledu mnohem konzervativnější.

Možná si říkáte, jak obtížné je si při tak časově a logisticky náročném povolání pořídit nový byt. “Za měsíc nebo dva od mého rozhodnutí bylo vše zařízené. V GETBERGu mi vyšli vstříc, paní Olga Sirotkina byla tak ochotná, že jestli jsou ostatní v týmu podobně skvělí, mohu čtenářům bez obav doporučit, aby si nový domov hledali taky společně s GETBERGem. Je radost podnikat s nimi něco tak zásadního jako kupovat svou první nemovitost.

Láká vás taky nový byt v novostavbě, ve skvěle občansky vybavené lokalitě, kousek od metropole? Chcete se vyhnout jak hluku a shonu, tak neustále stoupajícím cenám pražských bytů? Ozvěte se nám, z nabídky bydlení v projektu G Residence si jistě také vyberete.

Chci o G Residence vědět víc!